Vilde jobbet på krisesenter for kvinner

Les om Vildes liv blant ulmende vulkaner i Ecuador og se film og bilder fra besøk til Galapagos, Inkabyer og ziplining i jungelen.

«På krisesenteret er det ca. 10 kvinner som bor der sammen med barna sine. De bor der gjerne i 2-3mnd før de flytter videre, men noen er der også veldig kort. I løpet av de drøye to ukene jeg har vært der nå, har det allerede vært en del nye familier som har kommet og vært der noen dager før de har dratt igjen, og andre som har vært der lenge og plutselig er borte uten forvarsel. Felles for alle kvinnene som er der er at de er utsatt for vold i hjemmet. Det gjør inntrykk på meg å se hvor påvirket flere av kvinnene er av dette, hvor slitne de virker og hvordan de tar vare på barna sine opp i alt dette. I tillegg vet jeg at de fleste av dem er yngre enn meg (i begynnelsen av tjueårene) og det bidrar på en måte til at det gjør enda sterkere inntrykk på meg å se dem i den situasjonen de er i.»

Les bloggen til Vilde her