Undervis i engelsk i Argentina

Som frivillig på ettermiddagsskole vil du kunne undervise i engelsk, i en liten by rett utenfor Buenos Aires. Elevene kommer hit etter sin vanlige skole for å lære engelsk, og prosjektet passer dermed perfekt sammen med spanskundervisning. Nøyaktig hvilke oppgaver du får tildelt avhenger litt av hvor det trengs ekstra ressurser og hvilke kunnskaper du selv har.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 2 uker
  • Oppstart hver uke  (fra mars til midten av desember)
  • Bo i frivillighus sentralt i Buenos Aires

I Argentina er det vanskelig for nyutdannede å finne arbeid. Dette gjelder spesielt for de unge som kommer fra ressursfattige familier. Språk har vist seg å være en god inngangsportal til jobbmarkedet og med globaliseringen er det et økende behov for tospråklige arbeidstakere. Under finanskrisen i Argentina holdt denne engelskskolen på å bli lagt ned, da de ikke lenger hadde midler til å betale lærerne. Løsningen på dette var å få i stand et samarbeid som gav de eldre studentene mulighet til å lære bort til de yngre ved hjelp av frivillige. Skolen ansetter nå sine egne tidligere studenter som lærere og gir de dermed en mulighet til å få god arbeidserfaring, slik at de skal kunne få en formell jobb i fremtiden.

Arbeidsoppgaver og praktisk informasjon

De frivillige bruker sine engelskkunnskaper for å lære elevene å snakke bedre engelsk, forbedre uttalen deres, og øke selvtilliten deres, slik at kommunikasjon på engelsk ikke er så skummelt. Du trenger ingen lærerutdannelse eller undervisningserfaring for å kunne delta på dette prosjektet, men du må beherske engelsk og være villig til å ta i et tak. Det er en fordel om du snakker litt spansk.

Skolen er åpen fra mars til midten av desember og de frivillige jobber mandag til fredag, 16.30 til 19:30. Dette prosjektet er derfor perfekt å kombinere med spanskundervisning på dagtid.

Mer informasjon om prosjektet i Argentina

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver på 94 19 05 39 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.