Sitater fra vertsfamilier

Vi mottar stadig hyggelige e-poster fra våre vertsfamilier, med tilbakemeldinger om hvordan de opplever tiden sammen med en au pair. Her kan dere lese et utdrag fra noen av tilbakemeldingene vi har fått.

Etter at vi fikk oss au pair, har vi fått mye bedre tid til å gjøre det vi ønsker som familie, sier Anne Laila Skum fra Kautokeino til Klikk.no. Les hele artikkelen på Klikk.no.

Siden jeg er alenemor med en travel to-åring var det utrolig viktig for meg å kunne stole 100% på au pairen, siden hun kom til å få mye ansvar, og håpet dessuten også på å få en person inn i familien som vi virkelig kunne inkludere som et familiemedlem. Det ble full klaff på alt!
– Vertsmor Karianne om sin tyske au pair Cosima etter hennes år i Norge i 2014/15.

Hun feiret jul hjemme hos oss og resten av storfamilien og de syntes alle hun var helt fantastisk. Samtidig var hun også med i alle arrangementer vi deltok på så sant hun hadde tid til det. Du kan trygt si at hun ble som en del av familien vår som var inkludert i det meste vi gjorde. Vi fikk også gleden av å treffe hele familien til Hanna da de kom hjem til oss på besøk. Det var veldig hyggelig og vi ble også invitert hjem til de i Tyskland.
– Vertsforeldre Eirik og Siri om deres au pair Hanna fra Tyskland, i året 2014/2015.

Med sitt vinnende vesen vant hun barnas tillitt i løpet av 5 minutter (bokstavelig talt), og de har blitt oppriktig glad i henne. Noe vi voksne også er blitt.
– Vertsforeldre Eirik og Monica i sin nominasjon av au pair Glorybel som årets deltager 2014/15.

I familien har hun gjort en fantastisk innsats og gjort vårt hverdagsliv med to krevende jobber og tre små barn roligere og mindre stressfullt. Hun har vært for oss en ekstra voksen i huset og ofte «limet» i familien som gjør at hverdagen går opp på en bedre måte.
– Vertsmor Anne Carine i sin nominasjon av tyske Maria som årets au pair 2014/15.

Jeg må fortelle at vi var kjempefornøyd med Lila, og vi er glad for at vi nå har fått oss en ny familie i Frankrike; hennes familie og venner.
– Vertsmor Anne-Margrete om sin franske Atlantis au pair Lila, ved avreise sommeren 2014.

Det nærmer seg hjemreise for Sandra og ville bare si vi har vært så fornøyd med Sandra. 100 % klaff på alle måter. Hun har vært helt fantastisk å ha i familien og vi vil garantert holde kontakt videre.
– Vertsmor Gry sommeren 2014 om sin tyske au pair gjennom ett år.

Magefølelsen min stemte med vår nye au-pair. Hun er fantastisk. Hver dag er så langt en fornøyelse. Hun har sklidd rett inn i familien.
– Vertsmor Anne om sin nye au pair Judy.

Jeg er veldig fornøyd. Hun er lett å kommunisere med, positiv og engasjert. Hun spør alltid om jeg trenger hjelp med noe, og sier ifra hvis hun trenger en pause eller vil slappe av. Jeg kunne nok ikke fått en bedre au pair.
– Maren, vertsmor for Katharina fra Tyskland.

Vi er så utrolig fornøyde med å ha Hanna hos oss! Hun er på alle vis en del av familien og vi stortrives 🙂 Vi reiser rundt i Norge når jeg har fri og vi har vist henne det meste av Oslo. Tusen takk for at dere formidlet Hannas kontaktinfo slik at vi fikk henne som en del av vår familie!
– Marit, vertsmor for Hanna fra Tyskland.

Vår familie fikk et tredje barn i februar i fjor, og uten familie i nærheten kan det bli ganske utfordrende. Da bestemte vi oss for å prøve au pair. Uten å overdrive kan jeg si at hele prosessen har vært veldig godt veiledet av Eirin hos Atlantis, og vi valgte til slutt en au pair fra Colombia. En kan aldri være sikker, men vi var heldige og fikk en jente som vi har hatt bare gode erfaringer med. Det viktigste er kanskje å avtale mest mulig på forhånd og ikke være redd for å snakke om eventuelle problemer som oppstår. Vi har også lært mye om et nytt land og fikk flere ganger smake søramerikansk mat. Også barna har blitt veldig glade i sin nye «storesøster». De har i tillegg snakket engelsk med henne. Nå er året snart over, men vi kan godt tenke oss å ha au pair igjen i framtida.
– Markus og Sara i Trondheim, au pair fra Colombia.