Skole på Galapagos

Jobb frivillig på Galapagosøyene (utenfor Ecuador) med å assistere de lokale lærerne med ulike fag som engelsk, matematikk, musikk, databruk, gym og kunst og håndverk.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 2 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo hos vertsfamilie

Den katolske kirken etablerte denne skolen på Galapagos i 1960. Noen år senere ble den omgjort til en offentlig skole som ecuadorianske myndigheter finansierer. Skolen er fortsatt styrt av en nonne. Hele 700 elever er tilknyttet denne skolen, men det er maksimalt 27 elever i hver klasse. Skolen er lokalisert sentralt i San Cristóbal.

Turismen til Galapagos gir viktige arbeidsplasser for lokalbefolkningen, men for å ha mulighet til å sikre seg en arbeidsplass innen turismenæringen er det nødvendig med engelskkunnskaper. Skolen setter derfor stor pris på bistand fra frivillige, som i tillegg til å hjelpe med skolens daglige drift, også gir elevene viktig trening i engelsk. Skolen ønsker seg først og fremst hjelp med de yngre, førskole, barna.

NB: Skolen har ferie (og holder derfor stengt) fra mars til april.

Arbeidsoppgaver og praktisk informasjon

Frivillige vil assistere lærerne med ulike fag som engelsk, matematikk, musikk, databruk, kunst og håndverk, samt gym. Ofte har også skolen behov for bistand med de yngre barna på førskolen, og mange ganger vil frivillige bli bedt om å hjelpe til med dem. Du kan jobbe fra 2 uker og oppover på dette prosjektet. Arbeidstidene er vanligvis mandag – fredag, kl 08.00 – 12.00, men du vil også kunne bli bedt om å arbeide fra 15.00 – 17.00.

Mer informasjon om prosjektet i Ecuador

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Andrea på 94 19 05 38 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.