Senter for barn med funksjonsnedsettelser i Malawi

Jobb frivillig på et senter for barn med funksjonsnedsettelse. Prosjektet er veldig allsidig og frivillige kan jobbe med en rekke forskjellige aktiviteter avhengig av erfaring og interesse.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 4 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo i frivillighus

Dette er et veldig allsidig prosjekt, som fokuserer på å bistå barn med fysiske og psykiske utviklingshemninger i Lilongwe og landsbyene rundt. Prosjektet når ut til 1600 barn i Malawi. Tre ganger i uken kan barn komme til prosjektet for å få fysioterapi, og barn med atferdsvansker kan få terapeutisk assistanse. I tillegg til dette tilbyr prosjektet en barneskole med fokus på tilrettelagt undervisning, i tilfeller der barnet ikke kan fullføre utdanningen ved en offentlig skole.
Prosjektet har 8 klinikker i ulike landsbyer rundt Lilongwe, som besøkes tre ganger i uken av fysioterapeuter og lærere i tilrettelagt undervisning. To ganger i måneden er det besøkstider for barn med epilepsi, og en gang i uken er det besøkstider for underernærte barn, der foreldre og barn kan få råd og veiledning.

Frivillig arbeid i Malawi - senter for barnProsjektet er åpent for frivillige både med erfaring og uten. Arbeidsoppgavene vil variere ut ifra hvilke kvalifikasjoner du har. Prosjektet ser spesielt etter frivillige med bakgrunn i fysioterapi, taleterapi og medisin.

Krav til de frivillige

  • Minimum 18 år
  • Gode engelskkunnskaper

Mer informasjon om prosjektet i Malawi

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.