Senter for barn med funksjonsnedsettelser i Malawi

Har du lyst til å hjelpe barn som har behov for ekstra støtte og assistanse? Bli med og jobb frivillig på et senter for barn med funksjonsnedsettelse. Prosjektet er veldig allsidig og frivillige kan jobbe med en rekke forskjellige aktiviteter avhengig av erfaring og interesse.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 4 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo i frivillighus

Dette er et veldig allsidig prosjekt, som fokuserer på å bistå barn med fysiske og psykiske utviklingshemninger i Lilongwe og landsbyene rundt. Prosjektet når ut til 1600 barn i Malawi. Tre ganger i uken kan barn komme til prosjektet for å få fysioterapi, og barn med atferdsvansker kan få terapeutisk assistanse. I tillegg til dette tilbyr prosjektet en barneskole med fokus på tilrettelagt undervisning, i tilfeller der barnet ikke kan fullføre utdanningen ved en offentlig skole.

Prosjektet har 8 klinikker i ulike landsbyer rundt Lilongwe, som besøkes tre ganger i uken av fysioterapeuter og lærere i tilrettelagt undervisning. To ganger i måneden er det besøkstider for barn med epilepsi, og en gang i uken er det besøkstider for underernærte barn, der foreldre og barn kan få råd og veiledning.

Prosjektet er åpent for frivillige både med erfaring og uten. Arbeidsoppgavene vil variere ut ifra hvilke kvalifikasjoner du har. Prosjektet ser spesielt etter frivillige med bakgrunn i fysioterapi, taleterapi og medisin.

Krav til de frivillige

  • Minimum 18 år
  • Gode engelskkunnskaper

Mer informasjon om prosjektet i Malawi

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her. Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.