Reis på budsjett

Frivillig arbeid er for alle, og til et hvert budsjett. Under kan du se forslag til frivillige destinasjoner hvor du kan reise i 2 og 4 uker på dyre- eller sosialeprosjekter.


2 uker på dyreprosjekt


Naturbevaring og skilpaddeprosjekt i Malaysia – 6500 kr

Frivillig arbeid i NamibiaPå dette prosjektet vil du ta del i myndighetenes forsknings- og konserveringsprosjekt mens du bor på de nydelige Perhentian øyene, som er kjent for sitt klare vann og rike marine liv. Her kan du ta del i arbeidet med å bevare truede skilpaddeegg under klekkingen og kartlegge skilpaddebestanden.

Dyregod i Namibia– 9900 kr

Jobb frivillig med dyr i Afrika, og delta i arbeidet med å rehabilitere syke og skadede dyr i Namibia. På Dyregod kan du være med på å rehabilitere ville dyr og komme nært innpå spennende dyrearter.

Dyrereservat i Amazonas – 9000 kr

Arbeid frivillig med dyr i Amazonas og hjelp dyr tilbake til deres naturlige miljø i et prosjekt vi anbefaler på det varmeste. På reservatet vil du blant annet arbeide med mange ulike typer aper, tamariner, skilpadder, krokodiller, slanger, papegøyer, ulike kattearter og en rekke lokale dyrearter.


4 uker på sosialt prosjekt


Skole eller Barnehjem i Ghana – 10 300 kr

Frivillig arbeid Uganda - BarnehjemDu kan jobbe på barnehjem, skole eller dagsenter , og gjøre en innsats for prosjekter med få ressurser. I Ghana møter du en kultur som er lite preget av Vesten og turister. Hos din lokale vertsfamilie får du en unik mulighet til å bli kjent med ghanesisk kultur og levemåte.

Barnehjem i Uganda 10 400 kr

Ved å jobbe på barnehjemmet i Uganda får du jobbet med barn fra spedbarnsalder opp til 8 år. I tillegg til å delta på et meningsfylt prosjekt, bor du i en spennende liten ugandisk by. Her kan du rafte på Nilen, dra på ridetur gjennom jungelen og besøke lokale landsbyer. På denne måten får du virkelig oppleve alt Uganda har å by på.

Baphumelele Barnehjem i Sør-Afrika 10 900 kr

I Cape Town kan du jobbe på et barnehjem som ligger i Khayelitsha slummen, hvor du hjelper til med stell og organisering av aktiviteter. Under oppholdet ditt får du muligheten til å utforske Cape Town i helgene, og dra på blant annet vinsmaking, safari, haidykking og surfing.

Her kan du lese om tips til hvordan du kan reise billig.