Dagsenter i Guatemala

Dagsenter i Guatemala

På dette senteret bor det 70 barn med nedsatt fysisk og psykisk funksjonsevne. Senteret har stort behov for hjelp fra studenter eller ferdig utdannede fysioterapeuter, eller frivillige med erfaring fra andre terapiformer. Studenter vil kunne ta praksis her.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 4 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo hos vertsfamilie eller i frivillighus

Praksis for terapistudenterSenteret er et hjem for barn med ulike former for fysiske og psykiske funksjonsnedsettelser, og det er også enkelte voksne beboere. Det er rundt 70 barn som bor her, og alle er avhengig av rullestol. Det er en sykepleier, lege, tannlege og tre fysioterapeuter tilknyttet senteret, og som frivillig vil du arbeide sammen med fysioterapeutene og være med på å sette opp behandlingsopplegg og gjennomføre terapisesjoner og ulike aktiviteter for barna. Senteret holder til i et flott kolonibygg, og rommene ligger rundt et hyggelig hageområde. Det er også en barnehage som holder til i samme bygg. Da det er fotoforbud på senteret er alle foto fra barnehagen.

Praksis for fysioterapauterArbeidsoppgaver og praktisk informasjon

Frivillige/praksisstudenter med erfaring og kunnskap om fysioterapi eller andre terapiformer vil arbeide sammen med fysioterapeutene og gi behandling og oppfølging til barna, lage behandlings- og aktivitetetsopplegg og også bistå med ting som reparasjon av rullestoler etc. Det er nødvendig med middels gode spanskkunnskaper for å arbeide ved senteret.

Arbeidstiden er fra 08.00 til 13.00, mandag til fredag. Senteret ligger i San Gaspar Vivar, rundt 3 kilometer fra Antigua. Frivillige bor hos vertsfamilier i Antigua og tar offentlig transport til prosjektet.

Mer informasjon om prosjektet i Guatemala

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Jennie på 94 19 05 38 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.