Oda i Italia

Oda var au pair i Italia. Les mer om hvordan hun hadde det på bloggen hennes! Hun oppdaget blant annet at italiensk mat smaker best i Norge og at melkesjokolade er det som skal til for å føle seg som hjemme!

Hei hei!Oda i Italia - 2011

De siste ukene her har vi jentene prøvd å utnytte godt. Vi har vært i Milano, på hyttetur, skøyter, tivoli, og storkoser oss. Her kan du se bilder fra de siste par ukene:

Kan ikke tro at det kun er 1 og en halv uke til jeg kommer hjem. Det kommer til å bli fantastisk med god norsk mat, og selv om jeg elsker varmen her, så kan jeg nesten ikke vente med å komme hjem og føle litt på temperaturen som hører hjemme i desember.

Jeg gleder meg sånn til å se alle sammen igjen, familie og venner.

I morgen har jeg “eksamen” i Italiensk, så ble ikke så stor oppdatering denne gangen!

Trykk her for å lese bloggen hennes.