Malene på barnehjemmet Baphumelele i Sør-Afrika

Malene på barnehjemmet Baphumelele i Sør-Afrika

"Det har vært en helt fantastisk reise, det kan ikke beskrives. Har lyst å ta med meg alle hjemme til Cape Town og vise dem alt jeg har sett og opplevd! Jeg anbefaler virkelig alle som har mulighet til å reise og se verden om å gjøre det!"

Malene jobbet 7 uker på barnehjemmet Baphumelele, som ligger i Khayelitsha township. På fritiden fikk hun besøkt Robben Island der Nelson Mandela satt fengslet, vært med på guidet helikoptertur over Cape Town, besteget Table Mountain, dratt på safari og smakt sørafrikansk vin på vingårdsbesøk. Med andre ord; opplevd Cape Towns mange sider.

Barnehjemmet ligger i townshipen Khayelitsha, som er den nest største townshipen i Cape Town. Når vi er her de tre dagene vi jobber bor vi i en liten leilighet som ligger i samme inngjerding som barnehjemmet. For vår egen sikkerhet får vi ikke lov å dra utenfor murene og inngjerdinga.

Har brukt disse dagene til å bli kjent med barna og de ansatte og sette oss inn i rutinene! Det har egentlig vært litt vanskelig siden vi ikke snakker samme språk og de kan lite engelsk! Alt har vært spennende og lærerikt, hvertfall det å se forskjellene mellom dette og Norge. Selvom barna som er på barnehjemmet har det utrolig mye bedre enn om de ikke hadde vært her, så er det noe helt annet enn om dette skulle vært under norske omstendigheter!

Les bloggen hennes og se flotte bilder her