Månedens prosjekt: Snorkel- og miljøskole i Malaysia

Vil du bidra til å bevare den unike kulturen og naturen på de malaysiske øyer? Frivillige på dette prosjektet reiser på ukentlige snorkelturer med barna for å lære dem om det unike marine livet i området og hvordan man best kan ta vare på det.

Malaysia ligger i sør-øst Asia og er hovedsaklig er maritimt land. Det strekker seg over 19 breddegrader, med mer enn 4600 kilometer med kystlinje. Malaysia har mer sjø areal enn landareal, og befolkningens føde kommer hovedsaklig fra fisk og sjømat. lokal befolkningens avhengighet av fisk og landets posisjon gjør bevaring og forskning på sjøområdene er svært viktig.

På Snorkel- og miljøskolen i Malaysia blir frivillige godt kjent med lokalbefolkningen på de vakre Perhentian øyene.

Her kan du se en videosnutt om hvordan tidligere frivillige har trivdes på øyene:

Perhentian øyene

Disse øyene i nord har blitt kåret til Malaysias vakreste. Øyene er kjent for hvite strender, turkis vann og rike marine liv. Dette trekker turister til området. Nettopp øyenes skjønnhet er en trussel, da mange båt- og snorkelturer drives på lite bærekraftig vis, og ødelegger korallrev og marint liv. Som frivillig på disse øyene vil du kunne nyte deres skjønnhet på en bærekraftig måte og bidra til at deres unike kultur og natur bevares for fremtidige generasjoner.

Mer informasjon om prosjektet i Malaysia

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.