Månedens prosjekt: India rundt

April-prosjektet vårt er rundreise i India: Bollywood-dans, sariprøving, fjellene i Hiamalaya, yoga i soloppgang, fantastiske strender i Goa, spektakulære byggverk i Jaipur, Sikh-templer i Amritsar, hektiske basarer i Mumbai, Taj Mahal, tigersafari, hennamaling og mye, mye mer!

India er et eventyr, et land fylt av fargerike kontraster og enorm variasjon!India mann pixabay
India rundt har fokus på kultur, historie og opplevelser, og gir de reisende mulighet til å sette seg grundig inn i livet i både det moderne og det historiske India. I løpet av programmet er det lagt inn to korte perioder med frivillig arbeid på 2 og 3 dager for både å gi deltagerne en anledning til å bidra positivt i lokalsamfunnene og samtidig lære og forstå mer av hvordan lokalbefolkningen lever.

India frivilligIndia rundt passer for alle aldersgrupper og er et perfekt alternativ for en gruppe eller familie som ønsker å reise sammen. Turen vil være på enten 13, 20 eller 25 dager, og organiseres på det tidspunkt som passer dere best. Ønsker du å reise alene eller ta med deg dine gode venner på en helt fantastisk opplevelse? Reis India rundt og opplev et av verdens mest fargerike og spennende land!

Linn og Tina har følgende å si om sin opplevelse fra India:
«India rundt programmet har vært fantastisk. Jeg har sett, opplevd og lært så mye som jeg ikke hadde fått hvis jeg hadde reist uten Atlantis. Vært i så mange byer, blitt kjent med så mange mennesker, barn og fått hjulpet til».
Les reiseskildringen hele her.

Signe var på India rundt i nov-des 2015 og har følgende å si etter reisens slutt:  «Kort sagt kan min tur oppsummeresGoa-ku-på-stranda som en utrolig opplevelse. Jeg har sett så mye, blitt kjent med mennesker fra hele verden, sett kontraster og ulike sider av India, spist god mat, møtt og snakket med lokale og sett en enorm livsglede i de små barna. Jeg har fått erfaringer jeg ikke ville vært foruten, og anbefaler alle å gjøre noe lignende. Jeg møtte frivillige helt opp i 50-årene flere ganger i løpet av reisen, bare så det er sagt. India er et land alle bør se og oppleve!». Les Signes reisebrev her.

Vil du ha mer informasjon om India Rundt?
Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.