Månedens prosjekt: Engelsklærer i Argentina

Er du flink til å motivere andre og synes du det er spennende å lære bort? Vi trenger frivillige som vil undervise i engelsk i Buenos Aires.

I Argentina er det vanskelig for nyutdannede å finne arbeid. Dette gjelder spesielt for de unge som kommer fra ressursfattige familier. Språk har vist seg å være en god inngangsportal til jobbmarkedet og med globaliseringen er det et økende behov for tospråklige arbeidstakere.

På ettermiddagsskolen underviser de frivillige i engelsk, i en liten by rett utenfor Buenos Aires. Elevene kommer hit etter sin vanlige skole for å lære engelsk, og prosjektet passer dermed perfekt sammen med spanskundervisning. Nøyaktig hvilke oppgaver du får tildelt avhenger litt av hvor det trengs ekstra ressurser og hvilke kunnskaper du selv har.

Arbeidsoppgaver og praktisk informasjon

De frivillige bruker sine engelskkunnskaper for å lære elevene å snakke bedre engelsk, forbedre uttalen deres, og øke selvtilliten deres, slik at kommunikasjon på engelsk ikke er så skummelt. Du trenger ingen lærerutdannelse eller undervisningserfaring for å kunne delta på dette prosjektet, men du må beherske engelsk og være villig til å ta i et tak. Det er også viktig at du har basiskunnskaper innen spansk (A1). Les mer om det felles europeiske rammeverket for språk for å finne ut hvor på skalaen du ligger.

Skolen er åpen fra mars til midten av desember og de frivillige jobber mandag til fredag, 16.30 til 19:30. Dette prosjektet er derfor perfekt å kombinere med spanskundervisning på dagtid.

Mer informasjon om prosjektet i Argentina

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Andrea på 94 19 05 38 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.