Månedens prosjekt: Barnehage i Argentina

Månedens prosjekt i juli er barnehagen i Buenos Aires, Argentina. Her jobber de frivillige med barn på mellom 1 og 4 år.

Hver morgen er det rundt 190 små barn (mellom 1 og 4 år) som kommer tassende inn dørene til barnehagen i utkanten av Buenos Aires. Med kun 7 faste ansatte er det ikke rart at de har behov for frivillige som kan hjelpe til og assistere. Barna får spise en god frokost før de får leke, være aktive og kreative. Her har de frivillige en sentral rolle og hjelper til med å klippe ut fargerike bokstaver, lage enkle matte-leker,  eller leke gjemsel. Barna får også utdelt en skikkelig og næringsrik lunsj.

Barnehagen er en del av et samfunnssenter som hjelper til på mange ulike områder, med blant annet: suppekjøkken, arbeidstrening for kvinner og senteret har en liten grønnsakshage som de litt eldre barna får være med å jobbe i.

Prosjektet har definitivt behov for flere hender, for motiverte og engasjerte frivillige. Ta en titt på Frivillig arbeid i Argentina siden for å lese mer om dette fantastiske landet!

Mer informasjon om frivillig arbeid i Argentina?

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Andrea på 94 19 05 83 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.