Linn og Tina har reist India Rundt

"India rundt programmet har vært fantastisk. Jeg har sett, opplevd og lært så mye som jeg ikke hadde fått hvis jeg hadde reist uten Atlantis. Vært i så mange byer, blitt kjent med så mange mennesker, barn og fått hjulpet til"

Hva synes du om turen?

Jeg har hatt en super tur og var trist å reise hjem igjen. har vært helt fantastisk , fått sett så mye og lært masse om indisk kultur, historie og religioner. Angrer ikke på denne turen i det hele tatt. klarer ikke velge hva det beste var, hver eneste by var super og så forskjellig fra hverandre. Likte veldig godt Pushkar, selvfølgelig var Taj Mahal en opplevelse for livet.  Det å gå opp Himalaya var spennende og lærerikt, selv om det var tungt og langt opp. Var mye reising, men var virkelig verdt det og man ble fort vandt til det.

Hva arbeidet du med?

Vi arbeidet på skole i Jaipur og daharsalam. På skolen i Jaipur, snakket vi engelsk med barna, de fikk presentert seg, vi presenterte oss, også ordnet vi en powerpoint om Norge så de fikk se familen vår, snø, huset vårt osv. Barna hadde også laget et show for oss med dans, sang og engelske presentasjoner.

I Daharamsala var vi på ett engelsk senter. Her fikk vi hver vår gruppe på ca. 8 personer, så hadde vi samtaletrening med dem slik at de fikk øvd på engelsk.

Hva lærte du av oppholdet?

Lært mye om meg selv, mange kulturer som jeg ikke visste så mye om, utholdenhet, er så mye jeg klarer ikke sette ord på alt. Dette er en tur jeg aldri vil glemme, det er en så lærerik opplevelse.

Jeg kommer 100% sikkert til å jobbe frivillig igjen.