Ledige arbeidende gjester

Det er mange ungdommer som har lyst til å komme til Norge, og de ønsker oppstart til ulike tider gjennom hele året. For å finne den rette arbeidende gjesten for nettopp dere, anbefaler vi at dere begynner å se på kandidater så tidlig som mulig.

Søknader fra arbeidende gjester

Trykk på lenkene under for å finne korte presentasjoner av ledige arbeidende gjester.

Vi har gruppert kandidatene i ulike kategorier, slik at det skal være lettere for dere å finne frem:

  • Sesongen de ønsker å reise til Norge
  • Om de søker seg til turisme og/eller landbruk
  • Hvilken måned/måneder de helst vil komme

Noen av deltagerne er fleksible på ankomstmåned, særlig de søkerne som ønsker å bli lenge. Dersom dere finner en søker som er aktuell hos dere, men som ikke kan komme akkurat det tidspunktet dere ønsker å invitere noen, kan det likevel være en god idé å kontakte personen for å se om han/hun kan tilpasse ankomsttidspunkt.

I presentasjonene får dere vite litt om ungdommenes ønsker, motivasjon og erfaring. Så snart dere har registrert dere som vertsfamilie hos Atlantis og blitt godkjent på programmet, får dere tilgang til ungdommenes søknader og kontaktinformasjon.

På grunn av regler for personvern er det ikke lenger bilder på presentasjonene. Når dere oppnår kontakt med aktuelle deltagere, er det mulig å be om dette, men det er frivillig om deltageren ønsker å dele bilder med dere.

Arbeidende gjester som ønsker å komme om:

Arbeidende gjester som vil jobbe innen:

Arbeidende gjester – oversikt med ønsket ankomstmåned:

OBS! Listen kan være noe ufullstendig! Deltagerne er oppført på alle månedene de har anledning til å komme, og vil være å finne flere steder.

Sommerpraksis – Arbeidende gjester fra østerriksk landbruksskole:

Atlantis har kandidater som går på landbruksskole i Østerrike og ser etter et sted å ha sin praksisperiode på 10-14 uker om sommeren. Kandidatene plasseres i løpet av vinteren og våren, og ankommer i juni og juli. Om arbeidende gjester til sommerpraksis er aktuelt for deg, anbefaler vi å ta kontakt allerede tidlig på vinteren. Trykk på lenken under for å finne korte presentasjoner av de ledige kandidatene.

Arbeidende gjester som vil bytte familie:

Fant dere ingen aktuelle Arbeidende gjester?

Ønsker dere å vite mer om kandidatene? Send e-post til landbruk@atlantis.no eller ring 22 47 71 70 for kontaktinformasjon og ungdommens fullstendige profil.