Ledige arbeidende gjester

Det er mange ungdommer som har lyst til å komme til Norge, og de ønsker oppstart til ulike tider gjennom hele året. For å finne den rette arbeidende gjesten for nettopp dere, anbefaler vi at dere begynner å se på kandidater så tidlig som mulig.

Søknader fra arbeidende gjester

Trykk på lenkene under for å finne korte presentasjoner av ledige arbeidende gjester. Vi har gruppert dem etter sesongen de ønsker å reise til Norge og om de søker seg til turisme og/eller landbruk. I presentasjonene får dere vite litt om ungdommenes ønsker, motivasjon og erfaring. Så snart dere har registrert dere som vertsfamilie hos Atlantis får dere tilgang til ungdommenes komplette søknader og kontaktinformasjon.

Arbeidende gjester som ønsker å komme om:

Arbeidende gjester fra østerriksk landbruksskole – sommerpraksis:

Atlantis har for tiden inne kandidater som går på landbruksskole i Østerrike som ser etter sted å ha sin praksisperiode på 10-14 uker i sommer. Kandidatene vil plasseres i løpet av april, så om denne type kandidat virker aktuell for deg som vertsfamilie anbefaler vi å ta kontakt så snart som mulig. Trykk på lenken under for å finne korte presentasjoner av de ledige kandidatene.

Arbeidende gjester som vil jobbe innen:

Arbeidende gjester som vil bytte familie:

Fant dere ingen aktuelle Arbeidende gjester?

Ønsker dere å vite mer om kandidatene? Send e-post til landbruk@atlantis.no eller ring 22 47 71 70 for kontaktinformasjon og ungdommens fullstendige profil.