Bli vertsfamilie for arbeidende gjest eller landbrukspraktikant

Å registrere seg som vertsfamilie er gratis og uforpliktende. Ved å fylle ut og sende inn informasjonen i dette skjemaet, bekrefter du å ha lest, forstått og akseptert Atlantis Utvekslings personvernerklæring for vertsfamilier på programmet Arbeidende Gjest i Norge. Du samtykker du til at Atlantis Utveksling mottar og registrerer dine oppgitte personopplysninger. Du samtykker også til at Atlantis Utveksling kontakter deg.

Fyll ut skjemaet under, så sender vi mer informasjon om hva det vil si å være vertsfamilie og hvordan dere går frem for å invitere en ungdom. Skriv gjerne litt om hva dere kan tilby og hva slags virksomhet dere driver. Det er ingen kostnader knyttet til registreringen og dere binder dere heller ikke til å invitere noen. Ikke nøl med å ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

Ved å fylle ut og sende inn informasjonen i dette skjemaet, samtykker du til at Atlantis Utveksling mottar og registrerer dine oppgitte personopplysninger. Du samtykker også til at Atlantis Utveksling kontakter deg.

Les Atlantis Utvekslings personvernerklæring for vertsfamilier på programmet Arbeidende Gjest.

Bli vertsfamilie landbruk og turisme

  • Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev får du oppdatert informasjon om våre landbruksprogrammer.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Om du har spørsmål rundt det å bli vertsfamilie eller om ledige kandidater, kan du også sende en e-post til landbruk@atlantis.no eller ringe 22 47 71 70 for en uforpliktende prat. Se gjerne også ofte stilte spørsmål hvis dere vurderer å bli vertsfamilie for en arbeidende gjest.

Prosessen videre

Etter at vi har mottatt skjemaet, vil vi sende dere mer informasjon og en mer detaljert familieprofil/registreringsskjema som dere må returnere utfylt på engelsk. Dette bruker vi for å kartlegge hvilke behov dere har og hvilke ungdommer som kan egne seg til arbeid hos dere, samt sender det til ungdommen når dere har funnet en dere vil invitere. Når vi har mottatt utfylt familieprofil/registreringsskjema tilbake, vil vi også ta kontakt med dere på telefon før vi godkjenner søknaden deres. Kvalitet og sikkerhet er viktig for oss, og vi ønsker derfor å vite hvem dere er og hvilke forventninger dere har til å invitere en ungdom.

Les mer om hvordan dere videre går fram for å invitere en arbeidende gjest eller for å invitere en landbrukspraktikant. Ta gjerne allerede nå en titt på ledige arbeidende gjester. Landbrukspraktikanter finner vi ved å sende ut en skreddersydd forespørsel til våre partnere i utlandet. 

Det er viktig at dere spør dersom det er noe dere lurer på, og vi besvarer alle henvendelser både på e-post og telefon.

Mer informasjon om arbeidende gjest?

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver på 94 19 05 39 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.