Krugertur

Krugertur er en mulighet for deg som skal jobbe frivillig i Eswatini. Du kan legge denne turen til i starten av ditt frivillig opphold. Les mer om turen under, og hvordan du kan kombinere det med prosjektet ditt

Hvis du skal jobbe frivillig på et av prosjektene våre kan du kombinere dette med en fantastisk safaritur til Sør-Afrika. Kruger er klassifisert som en av verdens superparker som dekker rundt 20 000 kvadratkilometer og er hjemsted til et større utvalg av dyreliv enn noen annen afrikansk nasjonalpark. Kruger er virkelig en av verdens mest uvurderlige naturskatter, og det er her du får muligheten til å møte ikke bare «the Big five», altså elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard, men også gepard, kudu, hyener og mer. Du vil lære om de forskjellige artene, deres rovdyr, forventet levealder og vaner fra din erfarne guide. Denne turen er en deltagelses-tur, og gjestene vil bli bedt om å hjelpe til med å sette opp teltene sine på ankomstdagen og avreisedagen, samt hjelpe til med oppvask.

Dagsplan

Dag 1 – Avreise fra Ezluwini/Mbabane – kl. 09:00. Ankommer Kruger kl. 14:00 og setter opp campen.

Dag 2 – Opp ved soloppgang og ut i bushen for å finne de unnvikende «Big 5». Tilbake til leiren midt på sent på ettermiddagen for litt avslapning rundt det glitrende bassenget og ta en solnedgangdrink i baren med utsikt over elven.

Dag 3 – Denne dagen er omtrent som dag 2, bortsett fra at vi utforsker nye områder, og på ettermiddagen drar vi tilbake til leiren for avslapping før vi forbereder oss på solnedgang / natt-kjøreturen som går avgårde på ettermiddagen.

Dag 4 – Stå opp med solen for en kort morgentur før du returnerer til leiren for frokost. Du kan selv velge om du vil slappe av ved bassenget eller være med på en ekstra tur denne dagen.

Dag 5 – Opp tidlig for en siste kjøretur i parken, eller du kan sove litt lengre (ditt valg). Pakk opp leiren på morgenen, etter frokosten drar du tilbake til Eswatini.

Kombinasjon med frivillig arbeid 

Krugerturen kan du kombinere med frivillig arbeid i Eswatini. Turen må legges til starten av frivillig oppholdet. Det korteste oppholdet som inkluderer Krugertur er 2 uker hvor du da også kan jobbe på sportsprosjekt i 1 uke. Les mer om varighet og kombinasjoner på opphold her.