Klinikk i Tanzania

Jobb frivillig eller ta praksis på en klinikk i Arusha, og få et spennende innblikk i hverdagen på en lokal klinikk i Tanzania. Dette prosjektet er en flott mulighet for frivillige med helserelatert bakgrunn, som vil lære mer om det lokale helsesystemet i et annet land.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 4 uker
  • Godtar kun frivillige med helsefaglig bakgrunn
  • Oppstart hver uke
  • Bo i frivillighus

Frivillig arbeid i Arusha-Klinikk (1)Kaloleni helseklinikk er en liten lokal klinikk i Arusha, som tilbyr lavterskel behandling av ulike sykdommer for sine pasienter. Klinikken har 10 tilgjengelige senger for pasienter som må tilbringe natten etter mindre operasjoner. Klinikken foretar kun mindre kirurgiske operasjoner, og alle større operasjoner blir henvist til det nærmeste sykehuset. Klinikken har en barneavdeling, fødeavdeling, poliklinikk, observasjonsavdeling, laboratorium, apotek og en liten operasjonssal.

Hver avdeling har en veileder for de frivillige og praksisstudentene, slik at du vil bli nøye fulgt opp når du er der.

Arbeidsoppgavene på klinikken vil avhenge av hvilken avdeling du jobber på. På barneavdelingen kan du blant annet jobbe med vaksinasjonsprogrammer og oppfølging av nyfødte barn. På poliklinikken vil du være med på å diagnostisere og behandle ulike sykdommer. Hvilken avdeling du jobber på vil komme an på dine erfaringer og behov i forhold til krav for praksis, og hvilke behov klinikken har når du er der.

Mer informasjon om prosjektet i Arusha

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.