Jensine på Noahs Ark (Harnas)

Jensine på Noahs Ark (Harnas)

Jensine Ekeberg jobbet først som frivillig på et av barnehjemmene vi samarbeider med i Sør-Afrika. Etter 4 uker der, reiste hun til Noahs Ark og i 4 uker. Hun har skrevet et lite reisebrev til oss nå når hun har kommet hjem.

Kjære Atlantis,

I fire uker var jeg på Noahs Ark, og skulle gjerne vært der lenger. Jeg ser tilbake på tiden på farmen med et stort smil om munnen. Det er umulig å beskrive oppholdet med ord, det må faktisk oppleves. Stedet og menneskene som bor der og jobber der er fantastiske. Man blir tatt så utrolig godt imot, dagene er varierte og går alt for fort. Jeg lærte masse her, blandt annet ble jeg tøffere til å snakke engelsk, og fikk mange venner fra andre land. Etter oppholdet har jeg enda større respekt for dyr og knytter gjerne lettere følelser til dem nå.

🙂
Mvh Jensine