Hanne har jobbet med barn og dyr

Hanne har vært frivillig i Ecuador. Der har hun gått på spanskkurs, jobbet med hunder og barn i Cuenca og med dyr i vakre Amazonas.

På mandag begynte jeg på skolen. Det er en tre-etasjes bygning med mange små klasserom, dessverre ikke noe undervisning ute hvor det er varmt, men inne i husene er det alltid kaldt. I Cuenca har ikke husene aircondition eller heating.

Jeg bor i et veldig stort og fint hus sammen med mine 3 søstre og vertsmoren min. Foreløbig er også bestemoren deres på besøk i et par uker. Så vi presser oss inn i bilen (en 4 seter) alle sammen når vi skal ut og kjøre.

Danser salsa og føler jeg er kjempegod, det er kjempegøy og læreren vår er helt utrolig flink. Har allerede hatt to timer, så gleder meg masse til neste time.

I dag var min første dag hvor jeg spiste Cuy.
Så da må vi vel kanskje begynne med en kort forklaring. Cuy er en veldig tradisjonal rett her i Ecuador. På norsk er en Cuy et Marsvin. For alle som sikkert lurer på hvordan det smaker, så smaker det litt som kylling bare mye kraftigere smak på det.
Dessuten har det en litt sterk lukt. To helldige vinnere fikk lov til å spise hode, men hjerne og alt. De sa hjernen faktisk var det beste.

Les Hanne sin blogg og lær mer om det spennende livet som frivillig i Ecuador!