Halvtårs au pair

Kjenner dere at tidsklemma gjør at dere ofte går rundt med litt dårlig samvittighet for alt dere ikke får tid til/rekker? Er dere opptatte av kulturutveksling og synes det er spennende å både lære om andre kulturer og samtidig kunne lære bort gleden av søndagsturer i skogen, nystekte vafler, Henrik Ibsen klassikere og tradisjonene rundt 17. mai?

Vurderer din familie å invitere en au pair?

Au pair på tur i snøen med barn

Dersom det er første gang dere skal få en au pair kan det kanskje være greit å invitere en halvtårs au pair til deres familie. En halvtårs au pair er en au pair som ønsker å være i Norge fra 3-6 måneder. Ved å invitere en halvtårs au pair får dere et raskt innblikk i hvor godt det kan være med litt avlasting i en klassisk hektisk hverdag. Dere får mulighet til å bli kjent med en jente/gutt fra en annen kultur og barna deres får en ekstra voksen ansvarsperson inn i livet.

Atlantis Utveksling har over 40 års erfaring med å motta og sende ut au pairer til/fra Norge. Vi samarbeider med lokale partnere verden over, som gjør at referanser sjekkes på morsmål og at kommunikasjonsflyten går lettere. Dette betyr også at vi har svært god kunnskap om hva som skal til for at kulturutvekslingen skal bli vellykket. Atlantis Utveksling følger både dere som vertsfamilie og au pairen gjennom hele oppholdet og bistår der det skulle være behov.

Au pair holder en babyHvordan søke om å få au pair?

For å kunne bli vertsfamilie for au pair må dere fylle ut en familieprofil. Her forteller dere om dere selv og om hvorfor dere ønsker å ha au pair, samt hvilke arbeidsoppgaver au pairen skal ha.

Registreringen er gratis og uforpliktende. Det er først når dere undertegner en aupairkontrakt at dere vil motta en faktura fra oss.

Les mer om hvordan dere søker om å få au pair eller registrer dere som vertsfamilie ved å fylle ut vår familieprofil.

Les om Franziska som har jobbet som au pair