Gruppereise med rundtur i Sørlige Afrika

Kombiner safari, snorkling og strandliv med å jobbe frivillig i Sørlige Afrika. På en reise gjennom Sør-Afrika, Eswatini og Mosambik vil du bidra på forskjellige prosjekter, få nye venner og oppleve kulturen i tre ulike land!

Eventyret begynner i Eswatini, men turen går raskt videre til den verdenskjente Krugerparken i Sør-Afrika, hvor du vil være med på en fem dagers safari med egen guide. Så bærer turen tilbake til Eswatini, for to uker med frivillig arbeid. Her vil du bidra på dagsenter, sportsprosjekt eller byggeprosjekt, avhengig av behov. Ved å jobbe sammen med lokalt ansatte på landsbygda, får du innblikk i en særegen kultur. Du besøker lokale markeder og landemerker, og ikke minst kan du benytte deg av den fantastiske naturen i landet.

Fra Eswatini går turen til Frivillig arbeid i Swaziland Mosambik i fem dager. Dere vil bo i den idylliske strandlandsbyen Tofo, som er kjent for sitt rike undersjøiske liv og fantastiske korallrev. Her vil du være med på sjøsafari hvor du kan snorkle med den majestetiske hvalhaien og delfiner, og dra på kajakktur til øyene utenfor. Har du dykkersertifikat åpner det seg enda flere muligheter, og har du lyst til å ta dykkesertifikat (tillegg i prisen) er vi tilknyttet en egen dykkerklubb på stedet. I tillegg til dette kan du velge å være med på hesteridning på stranda, kjøre firhjuling, surfing, dyptvannsfiske og katamarancruise.

Etter strandoppholdet i Mosambik går turen tilbake til Eswatini, hvor du tilbringer den siste dagen før hjemreisen. Dagen etter blir du kjørt til flyplassen for å reise tilbake til Norge. Hvis du ønsker å bli i 2 uker til begynner en ny 2 ukers frivillig periode.

Oppstart og pris

Oppstart første mandag hver måned (unntatt desember)

4 uker: 25 300 kroner – 5 uker: 27 000 kroner – 6 uker:  28 700 kroner

Inkludert:

  • Alle måltider
  • Losji på alle steder
  • Turguide på alle utflukter
  • Orientasjonsmøte
  • 24 timers oppfølging fra partnerorganisasjonen i Eswatini
  • 24 timers oppfølging fra Atlantis
  • Donasjon til partnerorganisasjonen som bidrar til å støtte lokalsamfunnet og konservasjonsprosjekter i Eswatini
  • Attest etter endt opphold

Reiseplan

Dag 1: Ankomst
Dag2: Orienteringsmøte
Dag 3-7: Safari i Krugerparken
Dag 8-20: Frivillig arbeid i Eswatini
Dag 21-26: Stranddager i Mosambik
Dag 27-30: Ankomst i Eswatini, fridag og avreise (4 ukers alternativ)
Dag 28-43: Frivillig arbeid i Eswatini (6 ukers alternativ)

 

Mer informasjon om gruppereise i sørlige Afrika

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.