Frivillig arbeid i Malaysia

I Malaysia kan du jobbe frivillig på de de vakre Perhentian-øyene, eller bli med på jungeleventyr i verdens eldste tropiske regnskog, Taman Negara. Dette er en perfekt destinasjon for deg som vil reise og oppleve en ny kultur i flotte omgivelser.

Les mer om:

Prosjekter
Bosted
Pris
Ofte stilte spørsmål

Malaysia er en fantastisk blanding av tropisk regnskog, pulserende storbyer og noen av verdens vakreste strender. Landet er et mekka for de som er interessert i snorkling og dykking med sine fargerike korallrev og rike marine liv. På land kan Malaysia skilte med verdens eldste tropiske regnskog, som er hjem til flere av verdens mest eksotiske dyrearter, som tigere, solbjørner og elefanter.

Hva kan jeg arbeide frivillig med?

I Malaysia kan du bidra til å bevare den unike kulturen og naturen på de vakre Perhentian-øyene. Frivillige på øyene deltar i myndighetenes forskningsprosjekt og overvåker det marine livet i området, og gir opplæring til øyboerne om bærekraftig utnytting av naturressursene. Er du av den mer eventyrlystne typen kan du være med på jungeleventyr i verdens eldste tropiske regnskog, Taman Negara. Her vil du lære om hvordan de lokale overlever i jungelen, samtidig som du bidrar til å bevare det kulturelle og økologiske mangfoldet i området. Har du lyst til å oppleve både jungel og strand? I så fall kan du bli med på tre uker med skilpadder, korallrev og jungelliv.

Du velger selv hvor du vil reise. Vi anbefaler at du tenker gjennom egne interesser og erfaringer for å finne det reisemålet som passer best. Ta gjerne kontakt med oss for råd og hjelp til å finne rett destinasjon for deg. Her finner du en oversikt over prosjektene.

Bosted og kulturelle aktiviteter

Som frivillig i Malaysia bor du sammen med andre lokale og internasjonale frivillige i frivillighus. Frivillige bor enten på de vakre Perhentian øyene eller i nærheten av verdens eldste regnskog Taman Negara. Begge steder bor frivillige sammen i eget frivillighus, med delte sovesaler og fellesarealer. Mat er inkludert i programprisen, og tre måltider om dagen tilberedes i fellesskap i frivillighuset. Vi legger stor vekt på at frivillige skal ha mulighet til å bli godt kjent med den unike kulturen på øyene eller i jungelen. Derfor er ulike kulturelle aktiviteter som matlagingskurs, jungeloverlevelse og middag hjemme hos lokale familier inkludert i programmet. Les mer om bosted her.

Oppfølging

Under hele oppholdet i Malaysia vil du få god oppfølging fra våre lokale partnere. Kort tid etter ankomst vil du ha et orienteringsmøte hvor du lærer mer om lokalsamfunnet og arbeidsstedet ditt. En lokal frivillighetskoordinator er tilgjengelig dersom du skulle trenge hjelp, bli syk eller ha behov for annen form for assistanse i løpet av oppholdet ditt. Vi har både et lokalt nødnummer og et nødnummer i Norge som begge er i drift 24 timer i døgnet.

Ønsker du mer informasjon om programmet i Malaysia?

Ring programrådgiver på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her. Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.