Oppstartsdatoer

Startdatoene på Dyregod- og San førskole er mandag eller torsdag. San Helse har anbefalt ankomstdato torsdag, fredag eller lørdag. Noahs ark har faste oppstartsdatoer, du må alltid ankomme Windhoek en torsdag.

Oppstartsdatoer for prosjektene Dyregod og San førskole

Anbefalte ankomstdager på Dyregod- og San førskole er hver mandag og torsdag, ettersom velkomstmøtene holdes på tirsdager og fredager.

Hvis du vil være med å slippe løs dyrene, merke og følge dem, starter disse turene hver lørdag og varer i 7 dager. Du blir hentet på flyplassen og kjørt tilbake til flyplassen når du skal hjem.

Oppstartsdatoer for prosjektet San helse

Prosjektet San helse har oppstart annenhver søndag og varer i 10 dager. Frivillige må ankomme Namibia på lørdag, dagen før prosjektoppstart. Prosjektet har faste oppstartsdatoer, ta kontakt med frivillig2@atlantis.no for dato. Prosjektslutt og hjemreise er fredag.

Oppstartsdatoer Noahs ark

Du bør ankomme Windhoek dagen før prosjektet ditt starter, dvs alltid en torsdag. Du er selv ansvarlig for å finne et sted å sove fra torsdag til fredag, men vi kan hjelpe deg med å finne passende overnatting.  Morgenen etter, fredagen, mellom klokken 9.00 og 10.00, hentes du av en representant fra vår samarbeidspartner. De kjører deg til gården sammen med de andre frivillige, en 3-4 timers biltur.

Siste dagen din kjøres du tilbake til Windhoek. Du ankommer Windhoek i 14.00- tiden, så pass på at flyet ditt fra Windhoek går etter kl 14.00 denne dagen. Det er også mulig å bestille enda en overnatting, dersom du ikke finner et fly som passer inn i tidsskjemaet.