Spanskskole i Argentina

Benytt muligheten til å praktisere spansk i Argentina samtidig som du jobber frivillig. Du bestemmer selv hvor lenge du vil gå på språkskole og hvor intense dager du skal ha.

Dersom du ønsker å lære mer spansk under ditt opphold i Argentina anbefaler vi at du kombinerer frivillig arbeid med spanskstudier. Du kan for eksempel jobbe frivillig fra 08:00 – 13:00 og ta spansktimer fra 14:00 – 16:00. Dermed får du både lært det grammatiske og samtidig praktisert aktivt på jobb og spansk vil dermed bli en del av dagliglivet.

Arbeidsspråket på alle sosiale prosjekter i Argentina er spansk. I motsetning til frivillig arbeid i Guatemala og Ecuador bør du ha noe kjennskap til spansk på forhånd før du begynner å arbeide frivillig. Dette kan være enten spansk på videregående, spanskkurs i utlandet eller selvstudier. For nybegynnere+ anbefaler vi at du studerer spansk samtidig som du arbeider på et av prosjektene. Da vil du merke rask fremgang i språkkunnskapene dine og du vil få mye mer ut av oppholdet ditt i Argentina. Språkskolen i Buenos Aires er svært fleksible, og legger opp et undervisningsopplegg etter ditt nivå. Dersom du allerede snakker endel spansk kan du enten korte ned undervisningen eller velge å kun arbeide frivillig. Spanskskolene er dessuten hyggelige og sosiale steder med mange studenter, og arrangerer en rekke aktiviteter for de frivillige.

Det er kun lokale lærere som holder spanskkursene og undervisningen legges opp etter dine kunnskaper og progresjon. Lærer du spansk i Argentina vil du i tillegg få en herlig dialekt og lære masse slang.

Spør oss gjerne om mer informasjon om spanskskolen på frivillig@atlantis.no