Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om programmet i Malaysia. Lurer du på noe annet må du gjerne kontakte oss her eller sende oss en epost til frivillig2@atlantis.no.

Hva er aldergrensen for de ulike prosjektene?

Aldersgrensen på prosjektene er 18 år, men frivillige som reiser sammen med noen over 18 år kan bli akseptert med tillatelse fra foresatte.

Kan familier delta på programmet i Malaysia?

Ja, spesielt programmet for naturbevaring på Perhentianøyene passer utmerket for barnefamilier. Jungelbevaringsprosjektet er litt mer utfordrende fysisk, så eventuelle barn som skal delta her må være i stand til å gå 6 timer i jungelen hver dag.

Hvilke flyplass flyr jeg til når jeg skal delta på programmet?

Frivillige som skal på prosjektene på Perhentian øyene flyr til Kota Bharu – KBR flyplass. Her kan de som ønsker det bli hentet direkte på flyplassen og kjørt til båten, dette koster 30 RM. Frivillige som skal på prosjektene ved Merapoh flyr inn til hovedstaden Kuala Lumpur – KLIA. Herfra tar man buss til Merapoh, en tur på rundt 4 timer, hvor du vil bli møtt ved ankomst. Ved påmelding på programmet vil du få hjelp til å kjøpe bussbilletter.

Kan jeg kombinere frivillig arbeid med en lengre ferie i Asia?

Ja, absolutt, og mange av deltagerne i Malaysia gjør dette. Fra Kuala Lumpur er det billige flyavganger til en rekke asiatiske land, så dette er et godt utgangspunkt for en ferie i Asia.