Bosted

I Tanzania har vi prosjekter i Arusha og Zanzibar. På begge stedene bor man i frivillighus. Under oppholdet i Tanzania får du muligheten til å oppleve fantastisk natur og bli kjent med den lokale kulturen.

Arusha

Under oppholdet ditt i Arusha bor du i frivillighuset «Inn by the Hill» i Kwa Mrefu. Huset ligger ca 20 minutter fra Arusha sentrum med lokal transport, som gir de frivillige mulighet til å nyte rolige omgivelser, men samtidig være sentrumsnært. Frivillighuset har flere fasiliteter, blant annet er det felles stue, kjøkken, en liten bar, veranda og stor hage. Frivillige deler rom og bad, noen av disse har egen veranda. Kjøkkenet og rommene blir vasket fem ganger i uka. Det er også et aktivitetshuset tilknyttet frivillighuset hvor frivillige kan ta danseklasser eller lære swahili.

Zanzibar

Som frivillig på Zanzibar vil du bo rett utenfor Stonetown, i området Mbweni. Frivillighuset ligger idyllisk til med palmetrær og fem minutters gange fra stranden. I frivillighuset er det felles kjøkken, spisestue og stue, og de frivillige deler soverom og vad. På fritiden kan du fritt benytte deg av den store hagen rett utenfor huset. I nærheten vil du finne flere restauranter og butikker. På Zanzibar får du som frivillig mulighet til å oppleve det daglige livet til Zanzibarerne, samtidig som du har tilgang til gode restauranter og fantastiske strender.