Bosted

I Tanzania har vi prosjekter i Arusha og Zanzibar. På begge stedene bor man i frivillighus. Under oppholdet i Tanzania får du muligheten til å oppleve fantastisk natur og bli kjent med den lokale kulturen.

Arusha

Under oppholdet ditt i Arusha bor du i et frivillighus som heter Masaai Centre. Huset ligger ca 15 minutter i gåavstand fra Arusha sentrum, som gir de frivillige mulighet til å nyte rolige omgivelser, men samtidig være sentrumsnært. Frivillighuset har flere fasiliteter, og består av seks hytter hvor fire frivillige deler rom og bad. Alle hyttene har egen veranda. Frivillige har også tilgang til felles stue, kjøkken, en liten bar, veranda og stor hage.

Kjøkkenet og rommene blir vasket fem ganger i uka.

 

Zanzibar

Som frivillig på Zanzibar vil du bo rett utenfor Stonetown, i området Mbweni. Frivillighuset ligger idyllisk til med palmetrær og fem minutters gange fra stranden. Frivillighuset består av fire store hytter, hvor fire frivillige deler rom og bad. I frivillighuset er det også felles kjøkken, spisestue og stue. På fritiden kan du fritt benytte deg av den store hagen rett utenfor huset. I nærheten vil du finne flere restauranter og butikker. På Zanzibar får du som frivillig mulighet til å oppleve det daglige livet til Zanzibarerne, samtidig som du har tilgang til gode restauranter og fantastiske strender.