Bosted

De frivillige i Swaziland bor i et frivillighus med bra standard. Opp til fire personer deler soverom.

Frivillige som jobber med sosialt arbeid bor i frivillighuset Lidwala Backpacker Lodge i Ezulwini Valley. Atlantis’ partnerorganisasjons kontor ligger også her. Huset ligger ved Ezulwenis hovedvei, mindre enn 2 kilometer fra markeder, shoppingsentre, hoteller og restauranter. Frivillige som jobber med sosialt arbeid bor her hele oppholdet sitt.

Elise, frivillig på byggeprosjektet: «Lidwala lodge finner man ikke maken til. Fantastisk natur, fantastiske ansatte, kjempegod mat, greie rom, og generelt sett bare helt supert! Luksus, rett og slett.»

Thea sier dette: «Lidwala, hvor vi bor, var mye vakrere enn jeg forventet. Hele Swaziland er vakkert! En gigantisk veranda med en stor sittegruppe og tre større bord er hvor vi oppholder oss det mesteparten av tiden. Det er også et tv-rom. Kjøkkenet er slitent, utstyret til tider manglende, men det er absolutt funksjonelt og jeg trives. Det er tre doer som alle deler, og fire dusjer. Noen rom har privat do/dusj. De vasker tøy for deg i maskin, men vi har opplevd at farger blandes og dermed fikk et par beige bukser noen fine rosa flekker. Dessuten blir det ikke like rent som det blir når jeg maskinvasker klær hjemme. Men det fungerer, og man kan også håndvaske tøy. Personalet ved Lidwala er trivelige og hjelpsomme. Lodgen ligger i en fjellskråning, og man kan gå opp til fjellet bak lodgen (Sheba’s Breast). Det koster litt penger og man skal ikke gå alene. Det er omtrent en time én vei, og er visstnok helt fantastisk.»