Bosted

I Senegal har du muligheten til å bo hos vertsfamilie og oppleve senegalesisk kultur samt lære lokalspråket.

Senegal ligger i Vest-Afrika og har et behagelig klima året rundt. Som et kystland kan Senegal by på flotte strender og frodig vegetasjon. Senegal er en voksende turistdestinasjon som har ført til flotte hoteller, utesteder og gode restauranter, hovedsaklig i Dakar. Både i Dakar og i resten av Senegal får man oppleve hva landet er mest kjent for, som blant er sin rike mat- og musikktradisjon. Som frivillig har du mulighet til å reise til de forskjellige turistdestinasjonene og oppleve hva Senegal har å by på.

Frivillige bor enten i Dakar eller i Kolda. På de fleste prosjektene bor man hos vertsfamilie som gir deg en unik mulighet til å oppleve hverdagslivet hos en senegalesisk familie. Her vil du få servert tre måltider om dagen. Retter du vil få servert kan være avokado fylt med reker, grillet kylling i sitronsaus eller peanøttiskrem. Hvis du er vegetarianer, vil partner gjøre sitt beste for å imøtekomme dette. Vanligvis blir det lagt vekt på enkle hjemmelagde retter laget med ferske, lokale råvarer.

Hvis du ikke ønsker å bo hos vertsfamilie kan du jobbe på senteret på Kolda hvor du vil ha eget rom, og tilgang til kjøkken og bad.

Du vil ha eget rom eller dele med én annen frivillig, som inkluderer myggnetting og vifte.