Frivillig arbeid i Mosambik

Jobb frivillig og ta dykkerlappen på en av Mosambiks fantastiske strender. Dykk med hvalhai, skilpadder og delfiner på Atlantis' unike dyre- og miljøprosjekt i Tofo. I Mosambik får du oppleve et av de fineste korallrevene i verden samt spennende kultur og deilig klima.

Les mer om

Mosambiks attraksjoner var utilgjengelige i nesten to tiår, på grunn av borgerkrig. Nå er Mosambik en av Afrikas” Rising Stars” med sin spesielle atmosfære. Her finner man jordhytter på landsbygda og innslag av portugisisk kolonitid i byene, overveldende markeder og 2500 kilometer med kystlinje som venter på å oppdages. Prosjektene ligger i den lille byen Tofo. Her finnes langstrakte hvite strender, krystallklart vann og lokale markeder.

Les mer om bosted i Mosambik

Hva kan jeg jobbe frivillig med i Mosambik?

Frivillig arbeid i Mosambik - DykkeprosjektI Mosambik kan du jobbe med dyr- og miljø eller sosiale prosjekter. Som frivillig vil du være med på et maritimt bevaringsprosjekt der du får nærkontakt med hvalhaier, overvåker og identifiserer knølhvaler, rokker og skilpadder mens du får dykke i et av Afrikas beste dykkeområder. Har du ikke dykkersertifikat får du det her; et PADI Open Water Course eller kurs for viderekommende er inkludert i programprisen.

Les mer om prosjektet i Mosambik

Oppfølging

Du får oppfølging av Atlantis og vår partner i Mosambik før, under og etter ditt frivilligopphold. Vi hjelper deg med å søke visum før avreise. Når du kommer til Mosambik vil du bli hentet av vår partner på flyplassen og kjørt til prosjektet. Du vil deretter få en orientering om prosjektet og rutinene i frivillighuset. Under oppholdet ditt følges du opp av kvalifiserte dykkere og frivillighetskoordinatorer. Både Atlantis og partner i Mosambik har et nødnummer som vil være tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet.

 

Frivillige forteller

«Mine 4 uker i Mosambik har vært helt fantastiske! Har aldri i mitt liv hatt det så kjekt og møtt så kjekke folk! Jeg har daglig dykket på flere av verdens 10 beste rev og surfet i noen av verdens beste surfesteder!» Anniken, 4 uker på dykkerprosjekt i Mosambik

Her kan du lese om tidligere frivilliges erfaringer i Mosambik

 

Mer informasjon om frivillig arbeid i Mosambik

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.