Månedens prosjekt: Barneskole i Malawi

Månedens frivillig-prosjekt i mars er barneskolen Samalani, som gir undervisning til barn i alderen 2 til 8 år. Denne barneskolen er midt i blinken for frivillige som ønsker en utfordring.

Malawi, «The warm heart of Africa», er en liten perle. Malawi ligger klemt mellom Tanzania, Zambia og Mosambik, og er et vennlig land som lokker med en fascinerende miks av opplevelser, kultur og severdigheter. Landet er ikke en hoved-destinasjon for store turistgrupper, hvilket gjør at du som frivillig virkelig får en opplevelse for livet.

Månedens prosjekt er barneskolen Samalani, som gir undervisning til barn i alderen 2 til 8 år. Denne barneskolen er midt i blinken for de frivillige som ønsker en utfordring, og som liker å undervise.

Skolen har tre klasserom, der aldersgruppen er mellom 2 og 8 år. Førskolen har mellom 80 og 100 barn, i alderen 2 til 3 år. Frivillige er med på å assistere i klasserommet, synge sanger, lære alfabetet og gi enkel engelskundervisning. I de to andre klassene er barna mellom 4 og 8 år. Her vil det innebære mer undervisning i fag som engelsk og matte.

Her kan du lese mer om skolen og se en video derfra.

Les mer om

Mer informasjon om frivillig arbeid i Malawi

Synes du det høres spennende ut med frivillig arbeid i Malawi?
Ta kontakt med programrådgiver Line for å få mer informasjon om barneskolen eller andre muligheter i Malawi, enten via telefon: 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.