Evalueringsskjema

Vi ønsker å høre hvordan du har hatt det, og hva du synes om oppholdet som frivillig i utlandet. Vi håper du vil dele dine erfaringer fra prosjektet, frivillighuset og vertslandet generelt. Synes du vi forberedte deg godt nok på hva som ventet deg, eller var du noe du savnet av informasjon? Har du opplevd noe du syntes var spesielt utfordrende eller bra?

  • Dersom du hadde spansk, vil vi gjerne høre om hvordan dette fungerte.
  • Dra og slipp filer her, eller
    Last gjerne opp noen av bildene du har tatt, slik at vi kan vise frem prosjektet/bosted/byen osv. til frivillige som kommer etter deg.
  • Ved å samtykke, tillater du at Atlantis Utveksling bruker dine innsendte bilder til informasjons- og markedsføringsformål.
  • Dette innebærer at fremtidige frivillige kan sende deg en e-post og høre om dine erfaringer som frivillig i utlandet. Vi oppgir ikke telefonnummeret ditt.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vi blir veldig takknemlige hvis du lyst til å sende oss noen bilder som vi kan legge ut på hjemmesidene våre. Send gjerne en mail til Madeleine på frivillig2@atlantis.no eller Andrea på frivillig@atlantis.no

Tusen takk for innsatsen som frivillig, og for at du hjelper Atlantis til å bli bedre! Du vil få tilsendt en attest for din deltakelse på programmet etter at du har sendt oss evalueringen.