Enya i Guatemala

La deg inspirere av Enyas flotte bilder og historier fra Antigua.

«Å! Jeg har det så fint. Hah! Jeg syns jeg har vært utrolig heldig med familien min (vertsmora er spansklærer), maten er god og familien er kjempe hyggelig. Skolen er kjempe bra… Jeg har flyttet så mange ganger til nye steder at jeg vet det tar litt tid før man kommer inn i det. Men skolen legger opp til at man skal gjøre masse forskjellige aktiviteter i lag, både i ukedagene og i helgene, så det er kjempe fint. Jeg føler allerede at jeg har opplevd kjempe mye. Språket kommer nok etterhvert. Jeg bor sammens med en annen jente i vertsfamilien min, og hun har vært her i fire uker og snakker kjempe bra spansk (hun kunne ikke ett ord for hun kom) så det lover i allefall bra for meg. Akkurat nå prøver jeg bare å komme inn i døgnrytmen og få alt sammen til å bli litt mer hverdag. Det er vanskelig når jeg får være med på så mye gøy hver dag.»