Dagsenter i Guatemala

Arbeid frivillig på Albergue del Hermano Pedro med å gi utsatte barn i landsbyen San Gaspar Vivar et trygt dagtilbud og tilgang til næringsrik mat.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 4 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo hos vertsfamilie eller i frivillighus

Dagsenteret Albergue del Hermano Pedro ligger i  San Gaspar Vivar, rett utenfor Antigua. Barna som kommer til dette dagsenteret har foreldre uten utdanning og med få muligheter i livet. De må arbeide hardt for å få endene til å møtes, og dagsenteret gir barna tilbud om et trygt og godt sted å være mens foreldrene er på arbeid. Her får barna også tilgang på næringsrike måltider. Dagsenteret Albergue del Hermano Pedro ligger i landsbyen San Gaspar Vivar, rett utenfor Antigua. De fleste frivillige velger å bo hos en vertsfamilie i Antigua og ta offentlig buss til prosjektet, en reise på rundt 20-30 min (vår partner viser alltid reiseveien, slik at du skal føle deg trygg).

Arbeidsoppgaver og praktisk informasjon

Her er det er en stor fordel å være villig til å lære seg grunnleggende spansk for å kunne bidra på best mulig måte. Frivillige kan bistå innenfor organisasjonens ulike arbeidsområder etter behov og ønske. Den viktigste arbeidsoppgaven for frivillige her er å gi omsorg, oppmerksomhet og stell til de yngre barna og leke med og aktivisere de eldre barna. Frivillige kan organisere sportsaktiviteter og drive litt opplæring med de eldre barna dersom det er ønskelig. Du kan arbeide fra 4 uker og oppover ved dette prosjektet. Arbeidstiden er mandag – fredag, i perioden 08:00 – 13.00

NB: prosjektet holder ofte stengt  fra 1. november til 15. januar, så send en e-post dersom du ønsker å være frivillig innenfor dette tidsrommet, så skal vi ringe og høre med partner.

Mer informasjon om prosjektet i Guatemala

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver på 94 19 05 39 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.