Påmelding

For å motta mer informasjon om au pair-programmet og motta søknadspakken, fyll inn skjemaet under. Oppfyller du kravene, har du stor sjanse for å bli plassert. Vi har mange ledige familier.

Au pair i Europa eller Australia

Fyll ut skjemaet for å få tilsendt komplett søknadspakke.

Du kan ikke søke elektronisk på dette programmet. Fyll ut skjemaet over eller send en e-post til frivillig2@atlantis.no for å få tilsendt søknadspakken.

For at søknadsprosessen skal kunne settes i gang trenger vi søknadsskjema, motivasjonsbrev, referanser, bilder, legeattest, politiattest, kopi av pass og vitnemål.. Du bør søke minst 4 uker måneder før ønsket avreise, og helst før. Ideelt er det om du søker før påske, slik at vi har god tid til å finne en passende familie til deg fra sommeren/høsten. Jo lenger tid i forveien du søker, dess større er sjansen for at vi finner en vertsfamilie til deg. Andre faktorer som øker sjansen for at vi finner en familie til deg er at du er fleksibel i forhold til hvor i landet du vil bli plassert, at du har bilder og referanser fra barnepass, og at du kan binde deg til et opphold på 10-11 måneder, og at du kan komme i juli/august.Vi anbefaler at det er minst seks uker mellom første og siste ønskede avreisedato på søknadsskjemaet. Når søknaden er sendt til oss og vi bekrefter å ha mottatt den, så er påmeldingen bindende.

Vi vil gjøre vårt beste for å plassere deg, men kan dessverre aldri garantere plassering. Før du søker, er det viktig at du leser gjennom våre kanselleringsbestemmelser.