Påmelding

Ved å fylle ut og sende inn informasjonen i dette skjemaet, bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert Atlantis Utvekslings personvernerklæring for Au Pair i Europa og Au Pair i Australia. Du samtykker til at Atlantis Utveksling mottar og registrerer dine oppgitte personopplysninger. Du samtykker også til at Atlantis Utveksling kontakter deg.

For å motta mer informasjon om au pair-programmet og motta søknadspakken, fyll inn skjemaet under. Oppfyller du kravene, har du stor sjanse for å bli plassert. Vi har mange ledige familier.

Vi gjør oppmerksom på at visse typer sykdomshistorie kan føre til at du ikke vil bli godkjent på aupairprogrammet vårt. Ta kontakt med oss dersom du trenger å vite om du tilfredsstiller våre krav til deltagelse.

Au pair i Europa eller Australia

Fyll ut skjemaet for å få tilsendt komplett søknadspakke.
  • Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev fra oss. Det gjør du nederst i nyhetsbrevet du får tilsendt.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Du kan ikke søke elektronisk på dette programmet. Fyll ut skjemaet over eller send en e-post til frivillig2@atlantis.no for å få tilsendt søknadspakken.

Før vi kan godkjenne deg som søker og starte prosessen med å finne vertsfamilie til deg, trenger vi søknadsskjema, motivasjonsbrev, referanser, bilder, legeattest, politiattest, kopi av pass og vitnemål. Du bør søke minst 4 uker måneder før ønsket avreise, og helst før. Ideelt er det om du søker før påske, slik at vi har god tid til å finne en passende familie til deg fra sommeren/høsten. Jo lenger tid i forveien du søker, dess større er sjansen for at vi finner en vertsfamilie til deg. Andre faktorer som øker sjansen for at vi finner en familie til deg er at du er fleksibel i forhold til hvor i landet du vil bli plassert, at du har bilder og referanser fra barnepass, og at du kan binde deg til et opphold på 10-11 måneder, og at du kan komme i juli/august.Vi anbefaler at det er minst seks uker mellom første og siste ønskede avreisedato på søknadsskjemaet. Når søknaden er sendt til oss og vi bekrefter å ha mottatt den, så er påmeldingen bindende.

Vi vil gjøre vårt beste for å plassere deg, men kan dessverre aldri garantere plassering. Før du søker, er det viktig at du leser gjennom våre kanselleringsbestemmelser.

Les Atlantis Utvekslings personvernerklæring for Au Pair i Europa og Au Pair i Norge her.