Ledige au pairer

Vi har mange ledige au pairer som har lyst til å komme til Norge og som ønsker oppstart til ulike tider gjennom hele året. Vi anbefaler å starte så tidlig som mulig med å se på aktuelle kandidater og ta dere god tid med å finne au pairen som passer perfekt med nettopp dere.

Søknader fra ledige au pairer

Så snart dere har registrert dere som vertsfamilie hos Atlantis får dere tilgang til au pairenes komplette søknader med kontaktinformasjon. Deretter kan dere ta kontakt med de kandidatene dere ønsker å bli bedre kjent med.

Alle våre ledige kandidater

Vi har ledige au pairer fra:

Er dere interesserte i au pair fra et land som ikke står oppført på denne listen? Det kan bety at vi ikke har ledige kandidater fra dette landet akkurat nå. Her ser dere en komplett oversikt over landene våre au pairer kommer fra.

Vi har ledige au pairer som kan komme i:

Europeiske au pairer

Au pairene som kommer gjennom Atlantis kommer i all hovedsak fra land innenfor EU/EØS, og trenger derfor ikke gjennomgå UDIs omfattende søknadsprosess for aupairtillatelse. Dette betyr at de kan komme på kortere varsel og slipper å betale visumgebyr på 5300 kr.

Etter flere års samarbeid har Atlantis bygget opp gode relasjoner til våre partnerorganisasjoner i Europa, og vi får positive tilbakemeldinger fra våre vertsfamilier. De sier at au pairene er interesserte og ansvarsfulle, både med tanke på pass av barn, kulturutveksling og det å være en del av familien.

Magefølelsen min stemte med vår nye au pair, Judy. Hun er fantastisk. Hver dag er så langt en fornøyelse. Hun har sklidd rett inn i familien. – Vertsmor Anne

Au pairer fra land utenfor EU/EØS

Au pairer fra land utenfor EU/EØS må søke om oppholdstillatelse før ankomst. Visumsøknaden for au pairer behandles av UDI og dette tar mellom tre til fem måneder. Trenger dere au pair raskt anbefaler vi at dere velger en au pair fra et EU-/EØS-land, eller en au pair som er under familiebytte og allerede er i Norge.

Halvtårs Au pairer

En halvtårs au pair ønsker å være i Norge fra 3-6 måneder. Ved å invitere en halvtårs au pair får dere et raskt innblikk i hvor godt det kan være med litt avlasting i en klassisk hektisk hverdag. Les mer om halvtårs au pairer her.