Ledige au pairer

Vi plasserer au pairer fra land innenfor EU/EØS som har lyst til å komme til Norge. Au pairene er tilgjengelig for opphold med oppstart mellom juni og september, og med varighet på 10-12 måneder.

For å bli vertsfamilie for en au pair må dere registrere dere før 1. juni. Så snart dere har registrert dere som vertsfamilie hos Atlantis får dere tilgang til au pairenes komplette søknader med kontaktinformasjon. Deretter kan dere komme i kontakt med de kandidatene dere ønsker å bli bedre kjent med.

Klikk her for å se alle våre ledige kandidater

Vi har au pairer fra blant annet Tyskland, Nederland og Østerrike. Her ser dere en komplett oversikt over landene våre au pairer kommer fra.

Europeiske au pairer

Au pairene som kommer gjennom Atlantis kommer fra land innenfor EU/EØS, og trenger derfor ikke gjennomgå UDIs omfattende søknadsprosess for aupairtillatelse. Dette betyr at de kan komme på kortere varsel og slipper å betale visumgebyr på 8400 kr.

Etter flere års samarbeid har Atlantis bygget opp gode relasjoner til våre partnerorganisasjoner i Europa, og vi får positive tilbakemeldinger fra våre vertsfamilier. De sier at au pairene er interesserte og ansvarsfulle, både med tanke på pass av barn, kulturutveksling og det å være en del av familien.

Magefølelsen min stemte med vår nye au pair, Judy. Hun er fantastisk. Hver dag er så langt en fornøyelse. Hun har sklidd rett inn i familien. – Vertsmor Anne

Au pairer fra land utenfor EU/EØS

Au pairer fra land utenfor EU/EØS må søke om oppholdstillatelse før ankomst. Visumsøknaden for au pairer behandles av UDI og dette tar mellom tre til fem måneder. Trenger dere au pair raskt anbefaler vi at dere velger en au pair fra et EU-/EØS-land, eller en au pair som er under familiebytte og allerede er i Norge.

Au pairer som ønsker å bytte vertsfamilie

En au pair som ønsker å bytte vertsfamilie er tilgjengelig for snarlig oppstart, og befinner seg allerede i Norge. Atlantis plasserer kun au pairer i nye vertsfamilier etter å ha gjort en grundig helhetsvurdering av oppsigelsesituasjonen. Se oversikt over au pairer som ønsker å bytte vertsfamilier her.