Au Pair-senteret

Au Pair senter er en tjeneste for au pairer og vertsfamilier, etablert i 2012. Senteret tilbyr veiledning, rådgivning og bistand til både au pair og vertsfamilie, og drives nå av Caritas Norge.

Au pair center- English information

Alle au pairer og vertsfamilier hos Atlantis Utveksling har mulighet til å kontakte oss for veiledning, råd eller megling under hele utvekslingsperioden. Vi i Atlantis erfarer at dette fungerer svært bra, og at god informasjon øker sjansen for en vellykket kulturutveksling.

Aupairordningen er underlagt Utlendingsdirektoratet (UDI). Initiativet til Au Pair senteret kommer fra Justisdepartementet via UDI. 

Au Pair-senteret er først og fremst et tilbud til au pairer og vertsfamilier som går utenom en organisasjon. På nettsidene deres kan du finne informasjon om lover og regler, og råd og tips enten det gjelder dagliglivets utfordringer eller hva du skal gjøre dersom det skulle oppstå mer alvorlige konflikter i forholdet mellom au pair og vertsfamilie.

Du kan også stikke innom for personlig rådgivning på kontoret i Storgata 38 (inngang Hausmannsgata) i Oslo man-torsdag 10-16 og torsdag 17-20 for å få snakke med en av deres veiledere.

Vi anbefaler også Atlantis-aupairer å bruke senteret og ikke minst aktivitetstilbudene, hvor au pairer fra alle land kan treffes for sosialt samvær og hygge.

Åpningstider 

Mandag – Onsdag: 10.00–16.00

Torsdag: 10.00–20.00

Du kan også ringe senteret mandag til fredag mellom klokken 09.00–15.00

Kontaktinformasjon

Telefon: 404 28 460

Telefontid: mandag til fredag fra 10 til 15 og torsdag 17-20

Nettside: http://www.caritas.no/au-pair-senter/

Besøk Aupairsenteret på Facebook: https://www.facebook.com/caritasaupair