Au pair i England

Opplev storbyen London eller den engelske riviera! England har mye å by på - fra internasjonalt storbyliv til vakkert naturlandskap og landsbyliv! Aupairordningen i England har en lang historie, og kulturforskjellene er mindre her enn i middelhavslandene. Engelskmenn er kjent for å være vennlige, gjestfrie og med en egen sans for humor.

Atlantis tilbyr au pairplasseringer i London og omegn og i den sørlige halvdelen av England, og de fleste av våre au pairer velger å reise til England. Du vil lære engelsk med den britiske aksenten, og det er heller aldri langt å reise hjem.

Siden det er mindre språkbarriere mellom Norge og England er det mange som synes England kan være en lettere destinasjon å reise til.

Lommepenger

En Au pair jobber rundt 25 timer per uke (over 5 dager) og sitter barnevakt opp til 2 kvelder i uken, og får £70-£80 i lommepenger per uke.

En au pair pluss jobber mer enn en vanlig au pair. Vanligvis jobber de ca. 30-35 timer per uke, og sitter barnevakt opp til 2 kvelder i uken, og mottar £90-100 i lommepenger per uke.

I England kan du også jobbe som «pet nanny», dette vil si at istedet for å ta vare på barna til familien du bor hos passer du på dyrene. Dette vil som oftest være hunder.

Pris på språkkurs ligger mellom £250- £380 pr trimester, for 5-6 timer pr uke.

Aldersgrense: 18-27 år.

En vanlig dag

8.00 – 9.00 Få barna klare om morgenen og følg dem til skolen.

9.30 – 11.30 Au Pairen går på språkskole (Det går også ann å gå på skole til andre tider hvis dette passer bedre).

11.30 – 15.30 Au pairen er med venner og har fritid.

15.30 – 19.30 Henter barna fra skolen, ta dem med på aktiviteter, lage mat og hjelpe dem med lekser.

fra 19.30 Hvis au pairen ikke sitter barnevakt går de ut med venner, eller har fritid hjemme.

Arbeidsoppgaver og timeplan varierer veldig fra familie til familie. Noen har mer behov for au pairen om morgenen mens andre trenger hjelp på ettermiddagen. Hvis du er au pair pluss vil du også jobbe en eller to timer mer per dag.