Arbeide frivillig i sommer?

Stadig flere av oss velger å kombinere ferie med det å gjøre en innsats for andre. For deg som har noen uker til rådighet og ennå ikke har planlagt sommerferien 2016 har vi samlet en oversikt over de av våre samarbeidsprosjekter som har behov for flere frivillige i sommer, og som enkelt kan kombineres med en ferie i landet.

Prosjekter som har behov for flere frivillige i juni

 

BabyskilpaddeSkilpaddereservatet i Guatemala

Frivillige overvåker stranden og søker etter hekkende skilpadder, samler inn og registrer egg, graver de ned i rugehuset og beskytter utrydningstruede skilpaddearter. Mens du arbeider bor du i frivillighus på stranden i fantastiske omgivelser, så her blir det også tid til bading og strandfotball.

Tid: 2 uker og oppover. Pris: 8 700 for 2 uker,- Alder: minst 18 år.

 

Prosjekter som har behov for flere frivillige i juli

 

Frivillig arbeid Filippinene MarkedErnæringsprosjekt på Filippinene

Frivillige garanterer at barn i utsatte lokalsamfunn får et sunt måltid en gang om dagen, og overvåker barnas vekst ved regelmessige veiing og måling. Her vil du arbeide med svært utsatte barn og bidra til å gjøre deres oppvekst sunnere og tryggere.

Tid: 2 uker og oppover. Pris: 9 100 for 2 uker,- Alder: minst 16 år.

 

Frivillig arbeid Uganda - BarnehjemBarnehjem i Uganda

Ved å jobbe på barnehjemmet tar du del i et meningsfylt prosjekt som sannsynligvis vil forandre både deg og de du jobber for og sammen med. Du vil jobbe med barn i alderen 0 – 7 år, og være med på å gjøre hverdagen til disse barna litt bedre.

Tid: 4 uker og oppover. Pris: 10 400 for 4 uker,- Alder: minst 18 år.

 

 

Prosjekter som har behov for flere frivillige i august

 

Frivillig arbeid i Sør-Afrika - Løver- og tigerprosjektLøve- og tigerprosjektet i Sør-Afrika

Jobb frivillig med løver og tigere i Sør-Afrika. Løve- og tigerreservatet er en etisk og miljøvennlig redningssentral for rovdyr som har blitt avlet frem under dårlige forhold. Hverken oppdrett eller salg finner sted der. Som frivillig vil du bistå med å vedlikeholde bur og innhegninger, hjelpe til med fôring, fornye uteområdene, bygge nye bur, veilede grupper av besøkende og bistå i den generelle driften av reservatet.
Tid: 2 uker og oppover. Pris: 13 700 for 2 uker,- Alder: minst 18 år.

Frivillige finner kloremerker etter tigerJungelskolen og jungelpatruljen i Malaysia

Taman Negara er Malaysias største nasjonalpark og verdens eldste regnskog. Frivillig her arbeider både med å beskytte dyrene og naturen i jungelen og på jungelskolen for Batek barna. Her vil du lære masse om det unike natur- og dyrelivet i jungelen, tradisjonelle jaktmetoder og overlevelse av Bateks stammens eldre.

Tid: 1 uker og oppover. Pris: 6000 for 1 uke,- Alder: minst 16 år.

Det finnes også enkelte ledige plasser på andre prosjekt, så kontakt oss gjerne dersom du kunne tenke deg å arbeide på et annet type prosjekt, eller ønsker mer informasjon om noen av disse prosjektene.