Plante- og miljøprosjekt i India

Plante- og miljøprosjekt i India

Jobb frivillig med å skape hyggelige uteområder og gi informasjon og opplæring om viktige miljøtiltak.

  • Fra 16 år og oppover
  • Minimum 2 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo hos vertsfamilie eller hostell

Planter og trær tilbyr skygge i varme perioder, minsker faren for flom i monsunperioden og er viktige for å produsere oksygen i tettbygde strøk. Parker og grønne områder er viktig både for miljøet og trivselen til de som bor i området. Som frivillig på beplantningsprosjektet kan du arbeide med å gjøre skoler, dagsenter, sykehus, parker, stier og veier i slumområder hyggeligere for beboerne.

Arbeidsoppgaver

Som frivillig vil du dyrke frem og ta vare på planter, være med på å identifisere hvilke områder som trenger beplantning og kjøpe inn og plante nødvendige vekster. Du vil også bidra med å gi opplæring og informasjon om miljø, drivhuseffekt og oksygenproduksjon hos vekster og engasjere lokalbefolkningen og skolebarna i å videreføre arbeidet med å vanne og ta vare på plantene i lokalområdet.

Prosjektet er tilgjengelig i Jaipur. Du må være minst 16 år for å arbeide på dette prosjektet, og dersom du er under 18 år er det nødvendig med tillatelse fra foresatte. Det kreves ingen spesielle bakgrunnskunnskaper for å arbeide på prosjektet, men det er en fordel å være i grei fysisk form og ikke være redd for å bli skitten.

Mer informasjon om prosjektet i India

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.