Spesialundervisning på Filippinene

Spesialundervisning på Filippinene

Dersom du har kjennskap til tegnspråk, eller har annen relevant bakgrunn, er dette prosjektet for deg. Du vil arbeide med spesialundervisning tilrettelagt for barn med nedsatt hørsel.

  • Fra 18 år og oppover
  • Minimum 2 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo hos vertsfamilie

Barn og elever med hørselshemming trenger tilpasset undervisning. Gjennom Atlantis og våre lokale samarbeidspartnere kan du jobbe med undervisning for hørselshemmede enten ved en videregående skole eller ved et institutt som som tilbyr spesialundervisning i Tacloban. Din rolle vil være å hjelpe barna, samt å bistå lærerne med undervisning i klassene. Filippinsk tegnspråk er et eget språk, men har svært mange likhetstrekk med amerikansk tegnspråk.

Dersom du har kjennskap til tegnspråk, eller annen relevant bakgrunn er dette prosjektet for deg. Du vil kunne bidra med din kunnskap, samtidig som du vil lære mye, og bidra til å tilrettelegge undervisningen for barna.

Arbeidsoppgaver og praktisk informasjon

Du kan arbeide fra 2 uker og oppover ved dette prosjektet, og vi anbefaler at du arbeider minst 4 uker. April og mai er det sommerferie på Filippinene, så du kan arbeide ved disse prosjektene enten i perioden juli – desember, eller januar – mars. Arbeidstid avtales direkte med skolen etter ankomst, men er vanligvis mandag til fredag kl 08.00 – 12.00. Skolene er i eller i nærheten av Tacloban, hvor du vil bo hos vertsfamilie mens du arbeider. Minimum aldersgrense er 18 år. Du må ha kjennskap eller erfaring med arbeid tilknyttet hørselshemmede barn, og kjenne til tegnspråk. Du vil blant annet arbeide med oversettelse mellom tegnspråk og engelsk, og gi støtteundervisning til barn som har behov for dette.

Mer informasjon om prosjektet på Filippinene

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Madeleine på 94 19 05 34 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.