Dyrebeskyttelsen i Ecuador

Som frivillig ved stiftelsen for dyrs beskyttelse i Quito kan du arbeide med hunder samtidig som du studerer spansk ved spanskskolen i Quito. Dette prosjektet passer særlig godt for hunde- og katteelskere.

  • Fra 16 år og oppover
  • Minimum 2 uker
  • Oppstart hver uke
  • Bo hos versfamilie

Stiftelsen er tilknyttet World Society for the Protection of Animals (WASP), og arbeider for å hindre mishandling av dyr og fremme respekt for dyreliv i Ecuador. Deres hovedmål er å få gjennom en lov som beskytter dyr, utdanne befolkningen om ansvarlig dyrehold og få kontroll over populasjonen av hunder og katter. Stiftelsen har et senter i Quito med dyr som har blitt reddet fra dårlige levekår. Flesteparten av de reddede dyrene på senteret er hunder, så dette prosjektet passer best for deg som er glad i, og har litt erfaring med, hunder.

Arbeidsoppgaver og praktisk informasjon

Som frivillig vil du først og fremst gi stell, mat, omsorg og lufteturer til dyrene som bor på senteret. Du vil også kunne bli bedt om å gjennomføre diverse administrative og forefallende oppgaver. Dersom du har tilstrekkelige spanskkunnskaper kan du også bistå med å gi informasjon om stiftelsens aktiviteter, utforme materiell og hjelpe med gjennomføring av kampanjer om ansvarlig dyrehold og adoptering av dyr.

Det varierer hvor mange dyr som er på senteret til enhver tid. Arbeidsmengde og -tid vil variere etter lokalt behov, og vil tilpasses til spanskstudiene dine og din kapasitet. Senteret ligger i Quito, hvor du vil bo hos en vertsfamilie.

Mer informasjon om prosjektet i Ecuador

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Andrea på 94 19 05 38 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.