Anniken på Noahs ark

Anniken har jobbet frivillig gjennom Atlantis både i Mosambik og Namibia. I Namibia har hun jobbet på gården Noahs Ark, der hun har matet store kattedyr, gått tur med bavianer, og blitt oppnevnt til "volunteer mom" med ekstra ansvar for de frivillige.

Se bloggen hennes for flotte bilder!

Hei!

Beklager for lite blogging, men her går dagene så fort og jeg har rett og slett ikke prioritert å skrive på bloggen når det er så mange dyr du kan være med i fritiden! Men her er alt veldig bra! Jeg kan først fortelle litt om gården. Det er en gigantisk gård på 10 000 hektar, med over 1800 dyr. Noen av dyrene er skadet eller foreldreløse og noen er her kun fordi det ikke er noen andre steder de kan være. Vi jobber fra 7 til 7 hver dag og er som regel utrolig slitne etterpå og går derfor rett i sengs eller spiller poker (er nå den offesielle pokeresteren på harnas) eller sitter å koser oss rundt bålet. Jeg er blitt voluenteer mom, som betyr at jeg har ansvar for hyttene, ta tak i problemer til de frivillige og ta i mot de nye frivillige. Synes det er ganske kjekt å vær en del av «staffen» for jeg får et par fordeler som å spise middag med koordinatorene også har jeg tilgang til kontoret når jeg vil og kan ta litt avgjørelser og får være med på litt mer enn de andre. Skal prøve å legge ut noen bilder for jeg vet det er det dere vil ha! Meeen jeg vil bare si at jeg har det utrolig bra her i den namibiske ørkenen.