Andrea arbeidet på Jardin de Amor

Se Andreas flotte bilder og les hennes sterke historier fra skolen hun arbeidet på.

«Jeg har lært så mye på de tre månedene. Jeg har truffet så mange fantastiske mennesker fra hele verden, og fra hver og en av dem har jeg lært noe nytt. Jeg har vært så utrolig heldig og fått jobbe med så mange fantastiske barn. Jeg har danset, lekt, pratet spansk, pratet engelsk, skålet på tysk, fransk, norsk, spansk, alt etter hvem som sitter rundt bordet. Jeg har badet i varmekilder, kaldekilder, padlet under soloppgangen, spist masse god mat, og noe ikke like godt, sett aper i jungelen, sett mayaruiner, sett mange vulkanutbrudd, klatret opp to vulkaner, sovet på en. Så jeg kan vel si at disse månedene har vært ganske spesielle.

Fredag var min siste dag på prosjektet. Det var som forventet, veldig trist. Det var også dagen før morsdagen, så alle mødrenene var der. Veldig fint at de feirer morsdagen så mye her. Vi lekte med barna hele dagen, jentene fikset på håret mitt, og vi lekte med ballonger. Alle barna var ikke der, noe som egentlig var litt trist, men hadde nok hvert enda verre da tror jeg. Jeg kjøpte inn en del gaver til barna før jeg dro, så de blir nok veldig glade på mandag. Dagen sluttet med et gruppebilde, etterfulgt av en dans fra jentene jeg har hatt. Det var kjempe søtt å se på, ble så rørt. En etter en kom dansene mot meg for å gi meg en klem, og til slutt fikk jeg en gave. De hadde broderert inn: gracias Andrea. Jardin de amor. Det var en fantastisk gave som skal rett opp på veggen når jeg kommer hjem ettersom at det var avslutningen på noen fantastiske måneder.»

Les om Andreas erfaringer fra frivillig arbeid med Atlantis i Guatemala her.

Her kan du lese om tidligere frivilliges erfaringer i Guatemala.

Mer informasjon om frivillig arbeid i Guatemala?

Ønsker du mer informasjon? Ring programrådgiver Andrea på 94 19 05 38 / 22 47 71 70 eller kontakt oss her.

Du kan også avtale et møte med en rådgiver for å få mer informasjon.