Amy-Kristine jobbet på sportsprosjekt i Swaziland

Amy-Kristine forteller i bloggen sin om hvordan det er å jobbe frivillig i Eswatini (tidligere kalt Swaziland). Hun jobbet først en stund på et dagsenter, deretter som fotballtrener på et sportsprosjekt for eldre gutter.

Jeg trener et guttelag fra 11-16 år. De er 15 stk og det er en drøm å trene dem! Trodde aldri i hele verden at JEG skulle trene et GUTTElag. Det er en ganske unik og god følelse. I morgen er min siste dag, og det er veldig deilig å være ferdig med samtidig trist. Jeg har kjøpt 20 vester og 10 fotballer til dem, samt gitt bort et draktsett. De er så takknemlige og det er så fantastisk å se lagfølelsen de hadde i går når de fikk på vestene i rød og blå. De har aldri spilt bedre, og det morsomme var at biler på veien ved siden av stoppet for å se på, + at mange fra området stod rundt banen og så på mens jeg løp rundt og skrek. Igjen, jeg er så takknemlig for at jeg har fått muligheten til å gjøre dette.

Swaziland et fantastisk fint land. Dette lille landet har et veldig variert landskap: fra fjellene som ligger ved grensen til Mosambik, til savanner lokalisert i øst og regnskogen nordvest i landet. Her hvor jeg bor, Ezulwini, er det fjell overalt og dype daler. Det er fantastisk flott her og et helt utrolig landskap!

Les Amy-Kristines blogg her