Skole i regnskogen i Puyo

Nå kan du jobbe med engelskundervisning på skoler i Amasonas! De frivillige underviser barn i alle aldre, på flere skoler i Puyo.

Få skoler i dette området tilbyr engelskundervisning, delvis på grunn av manglende kunnskap blant lærerne. Som frivillig ved dette prosjektet kan du jobbe på en av 8 skoler mellom landsbyen Puyo og Arajuno Road (ca 35 km fra Puyo). Ofte jobber de frivillige på ulike skoler på bestemte dager. Skolene er åpne fra september til juni, og i ferien (når skolen er lukket) arrangeres det en sommerleir for barna i området. Med andre ord kan du jobbe året rundt ved dette prosjektet.

Du bør kunne snakke noe spansk dersom du skal jobbe ved dette prosjektet, men det er ikke et krav. Prosjektet ligger ca 5 timer unna Quito.

De frivillige bor sammen i et eget frivillighus. Dette gjør at de frivillige finner på mye sosialt sammen på fritiden. Huset har soverom, kjøkken, stue/oppholdsrom, arbeidsområde og varmt vann. Her bor normalt 3-8 frivillige sammen. Det er viktig at du tar med deg regntøy og godt fottøy. Det er svært fuktig og varmt i dette området.

Arbeidsoppgaver

Det kreves at du jobber minimum 2 uker ved dette prosjektet. Du jobber med undervisning fra 08.00 – 12.00 på mandag, tirsdag, torsdag og fredag. På onsdager vil du jobbe 7 timer ved frivillighuset, også med undervisning, samtidig som du kan være med på ulike jungelturer etc.

Dette prosjektet koster noe mer pr. person. Prisen inkluderer 3 måltider om dagen, og koordinatoren din vil gi deg materialet du trenger for å undervise. Du må selv finansiere transporten til skolene, fra 0,25 – 1 dollar hver vei.