Lilongwe Youth Organization

Lilongwe Youth Organization tilbyr lokale barn, ungdom og voksne en utdanning. Prosjektet har som mål å tilby utdanning for de som ikke har råd eller mulighet til å gå på offentlig skole.

Dette lokale samfunnsprosjektet befinner seg i en landsby i utkanten av Lilongwe. Prosjektet har som mål å tilby barn muligheten til å ta utdanning, fra barnehage til videregående. De yngste barna går på skolen på formiddagen, mens ungdomsskole og videregående elever tar timer på ettermiddagen. Noen studenter får muligheten til å ta yrkesfag som snekring, elektro eller i søm, som blir tilbudt to ganger i året. Etter at de har fullført yrkesfag, har de muligheten til å starte sin egen bedrift.

Frivillig arbeid i Malawi - Youth organisationProsjektet tilbyr også muligheten for voksne uten skolegang å ta fag i lesing, skriving og matte. Frivillige kan være med å undervise i voksenopplæringen.

De frivillige kan være med på å undervise i 9 forskjellige fag, i samarbeid med en lokalt ansatt lærer. Frivillige som er interessert i sport kan organisere idrettsdager for barna som går på skolen og andre barn i lokalsamfunnet.

Krav til de frivillige:

  • Minimum 18 år
  • Har motivasjon og evne til å jobbe med barn i forskjellige aldere
  • Gode engelskkunnskaper