Bosted

De frivillige bor i landsbyen Tofo, 2 minutters gange fra Tofo-stranden. Frivillighusene er murhus med elektrisitet og innlagt vann, også varmtvann. Vannet kan ikke drikkes. Standarden er enkel, med åpen kjøkkenløsning og stue som deles av alle frivilllige. Toalett og dusj deles også av de frivillige. Rengjøringspersonellet hjelper til med vask av klær.

Frivillighuset består av flere hus, en restaurant og vår samarbeidspartners kontorlokaler. De frivillige bor på flermannsrom i køyeseng, men det er også mulig å få enkeltrom mot et tillegg i prisen. Laken og pute får du i huset, men du bør ta med egen sovepose/lakenpose. I vintersesongen fra mai til august bør soveposen være litt tykkere. Du bør ta med deg egen myggnetting fra Norge.

Tofos landsbysentrum ligger rett ved frivillighuset. I Tofo finnes et marked, der du kan kjøpe frukt, grønt og souvernirer, noen små butikker, noen få restauranter og barer og dykkesentre.

Frokost, lunsj og middag er inkludert i programprisen. De frivillige får servert alle måltidene på restauranten som er tilknyttet frivilighuset. Frokost består vanligvis av frokostblanding og ristet brød, lunsj er sandwicher og middag er vanligvis et varmt måltid.

Dersom du har spesielle matbehov kan det tas hensyn til, men du må huske på at maten er enkel og Tofo har begrensede valgmuligheter når det gjelder variert mat. Dersom du har spesielle matkrav må du kontakte Atlantis først og se om kravet kan imøtekommes.

Ved ankomst vil du bli møtt av vår partner, som tar deg med til frivillighuset der du får orientering om prosjektet ditt, kultur, normer og regler osv. Du vil ha tilgang til en frivillighetskoordinator i Mosambik under hele oppholdet ditt.