Au Pair Center

Au Pair Center er en tjeneste for au pairer og vertsfamilier, etablert i 2012. Senteret tilbyr veiledning, rådgivning og bistand til både au pair og vertsfamilie, og drives av Norsk Folkehjelp og Fagforbundet.

Au Pair Center LogoAlle au pairer og vertsfamilier hos Atlantis Utveksling har mulighet til å kontakte oss for veiledning, råd eller megling under hele utvekslingsperioden. Vi i Atlantis erfarer at dette fungerer svært bra, og at god informasjon øker sjansen for en vellykket kulturutveksling.

Aupairordningen er underlagt Utlendingsdirektoratet (UDI). Initiativet til Au Pair Center kommer fra Justisdepartementet via UDI. Au Pair Center er først og fremst et tilbud til au pairer og vertsfamilier som går utenom organisasjon. På nettsidene deres kan du finne informasjon om lover og regler, og råd og tips enten det gjelder dagliglivets utfordringer eller hva du skal gjøre dersom det skulle oppstå mer alvorlige konflikter i forholdet mellom au pair og vertsfamilie.

Du kan også stikke innom for personlig rådgivning på kontoret i Keysersgate 15, inngang Fagforbundet. Her sitter blant annet en jurist som kjenner regelverket godt.

Vi anbefaler også Atlantis-aupairer å bruke senteret og ikke minst kafeen. En gang i uken vil det være åpen kafe på senteret, der au pairer fra alle land kan treffes for sosialt samvær og hygge.

Åpningstider 

Tirsdag: 10.00–12.00

Torsdag: 17.00–20.00

Fredag: 10.00–12.00

Du kan også ringe senteret mandag til fredag mellom klokken 09.00–15.00

Kontaktinformasjon

Telefon: 45 40 20 21

Nettside: www.folkehjelp.no/Vaart-arbeid/Flyktning-og-integrering/Au-Pair-Center