Au pair i Italia

Italia er et populært land å reise til! Opplev middelhavskultur, fantastisk mat og lær deg flytende italiensk. Å være au pair i Italia kan være aktuelt for deg som vil lære om den italienske kulturen og språket, i 10-12 måneder, 6 måneder eller 2-3 måneder om sommeren.

Italia har mye å by på, og du vil merke at det er stor forskjell i kulturen og væremåten mellom Norge og Italia. Det å være au pair i Italia krever at du er fleksibel og selvstendig. Vi har familier hovedsaklig i Nord-Italia f.eks. Genova, Milano og Pisa.

De aller fleste familiene ønsker en au pair fra august/september til juli året etter. Hvis du ønsker å være au pair i 6 måneder, vil det være mulig med startdato i begynnelsen av januar. Dersom du ønsker å starte etter sommeren og ikke kan være au pair lenger enn mars, så kan du allikevel søke, og vi kan gjøre vårt beste for å finne en passende familie til deg.

Lommepenger

Lommepengesatsen er minimum 280 Euro i måneden.

Aldersgrense: 18-26 år.

Sommer-aupair

Det er også mulig å være sommer-aupair i Italia, i 2-3 måneder fra juni-aug/sept. Ofte blir du da med familiene på ferie, gjerne til sommerhus ved sjøen eller på fjellet. Disse familiene ønsker au pairer som er fleksible og sporty, som er glad i strandliv, bading, turgåing og som snakker godt engelsk. Det kan være en fordel å kunne noe italiensk, men det er ikke et krav.